[Problem] Padaczka kompa
Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.
• Strona 1 z 1
Dzisiaj gdy słuchłem muzy i włączyłem Opere komp zaczynał sie dziwnie zachowywać... Myszka "latała" po monitorze i właczała programy robiła coś m Menu start az doszła do Windows Catalog i właczyła dyski twarde... Niewiem co sie działo, myszka była tak szybka ze niewidziałem co pokolei włączała.. Zapomniałem dodoać ze po uruchomieniu Opery odrazu sie zamkneła i zaczeło sie od przeglądywania "Właściwości" w Mój komputer... Skanowałem wszystkim czym sie dało i nic nie znalazło.... Coto może być??
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Re: [Problem] Padaczka kompa
No ja tak miałem jak mi myszka wysiadała. Zaczynałą szaleć czasami po 50 okiniek otwierała. Sprzawdź czy inna myszka bedzie też tak róbić jeśli tak to problem nie leży w myszce.
Ale to jest tak ciągle, czy tylko raz sie zdarzyło?
Jeżeli raz to może HAKER. Masz FIREWALLA? Jeżeli nie to koniecznie go zainstaluj i przeciw SPYREWARE jescze jakiś programik by Ci sie przydał, aby przeskanowac komba od tego SPYREWARE.
PS: Najbardziej wygląda mi to na HAKERA, bo skoro wchodził do ustawień kompa, może jakieś hasła chciał z dobyć. Jeżeli nie masz zainstaluj FIREWALLA np. ZoneAlarm (jest wersja płatna i darmowa)
Jeżeli raz to może HAKER. Masz FIREWALLA? Jeżeli nie to koniecznie go zainstaluj i przeciw SPYREWARE jescze jakiś programik by Ci sie przydał, aby przeskanowac komba od tego SPYREWARE.
PS: Najbardziej wygląda mi to na HAKERA, bo skoro wchodził do ustawień kompa, może jakieś hasła chciał z dobyć. Jeżeli nie masz zainstaluj FIREWALLA np. ZoneAlarm (jest wersja płatna i darmowa)
Ostatnio zmieniony 11 gru 2006, 14:20 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Tom, mania hakierów?
Pewnie myszka nawala. Sprawdź na swoim kompie myszkę od sąsiada/kolegi lub ukradnij ze sklepu nową
Pewnie myszka nawala. Sprawdź na swoim kompie myszkę od sąsiada/kolegi lub ukradnij ze sklepu nową