Poszukuje programu do zmiany ip

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

rzepekpl

Post autor: rzepekpl » 1 gru 2006, 17:15

Poszukuje programu do zmiany ip

Program jest mi taki potrzebny ponieważ jak ściągam coś z rapidshare to po ściągnięciu jednego linku muszę czekać ponad 80 minut, nie jestem użytkownikiem neostrady i wyłączenie i włączenie modemu nic mi nie pomoże, mam zmienny ip ale trzeba długo czekać zanim się on zmieni. Próbowałem przez proxy ściągać ale (cenzura) wolno szło i na dodatek nie zawsze się udawało. Więc jak ktoś zna programik do zmiany ip to prosił bym o nazwę lub link. Z góry dzięki

<<

adamino

Post autor: adamino » 1 gru 2006, 17:52

Re: Poszukuje programu do zmiany ip

Programy do zmiany ip również korzystają z serwerów proxy. Jest jakiś program, która wybiera losowo serwery. Po prostu musisz po zmianie sprawdzać prędkość i jak jakaś będzie dla ciebie za wolna, to zmieniasz jeszcze raz, aż trafisz na szybki serwer.
<<

rzepekpl

Post autor: rzepekpl » 1 gru 2006, 18:12

Tak zgodzę się z tobą ale na rapidzie jak korzystam z proxy to w 95% przypadków pojawia się informacja że nie ściągne pliku bo korzystam z programu do ukrywania ip lub proxy.
<<

Lucas McFly

Awatar użytkownika

VIP

Post autor: Lucas McFly » 2 gru 2006, 05:34

Uzywaj serwerow proxy ale High Anonimous (Elite). Bo w przypadku transparent i Anonimous ta "druga" strona wie ze uzywasz Proxy. W przypadku Elite - NIE
<<

rzepekpl

Post autor: rzepekpl » 2 gru 2006, 22:19

mógł byś mi podać jakieś w miarę szybkie proxy albo jakąś dobrą stronę z nimi bo wszstkie które znajduje są tak wolne że nawet strony nie chcą się ładować.