problemy z tlenem - pytania

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

szpon

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 5 gru 2006, 14:18

problemy z tlenem - pytania

witam wszystkich
wczoraj wgrałem sobie komunikator tlen więc sami rozumiecie że nie za bardzo się na nim znam, po wgrywałem do nie go kilka wtyczek ale chcę wiedzieć to o czy:
można robić zrzuty ekranu, bo wiem że potrzebna jest wtyczka żeby wysyłać obrazki, właśnie ją mam ale czy można zrzuty ekranu przez tlena, wiecie jak z kimś rozmawiam to żeby zrobić wycinek obrazu, tak jak jest w AQQ i w konnekcie itd...

i chciałem wiedzieć jak zrobić tak żeby automatycznie wiadomość wysyłała się nie znajomym: że jak nie znajomy do mnie napisze to wyświetli mu się wiadomość i prośba o podanie hasła

i troszkę denerwuje mnie to że:
na pasku start wiecie tam obok godziny są aż trzy ikonki AQQ, Tlen GG i Tlen i jak kliknę na jakąś to włącza się oczywiście Tlen
jak zrobić żeby była tylko jedna ikonka tlena a żeby na głównym pasku były te ikonki gg, AQQ i tlen, wiecie tak jak było w AQQ i w konnekcie itp...
Ostatnio zmieniony 5 gru 2006, 18:34 przez szpon, łącznie zmieniany 5 razy.

<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 6 gru 2006, 13:30

Re: problemy z tlenem - pytania

szpon pisze: chciałem wiedzieć jak zrobić tak żeby automatycznie wiadomość wysyłała się nie znajomym: że jak nie znajomy do mnie napisze to wyświetli mu się wiadomość i prośba o podanie hasła
.za'ha'dum tools

Kod: Zaznacz cały

http://area51.akatsuki.eu/type/wtyczki/
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

szpon

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 6 gru 2006, 13:55

dziękuje bardzo :hurra:
a jeszcze na tamte pytania by się przydały odpowiedzi :P
<<

Piotrek_L

Wysoko zaawansowany

Post autor: Piotrek_L » 6 gru 2006, 16:28

szpon pisze:na pasku start wiecie tam obok godziny są aż trzy ikonki AQQ, Tlen GG i Tlen i jak kliknę na jakąś to włącza się oczywiście Tlen jak zrobić żeby była tylko jedna ikonka tlena
Usunięcie ikony GG z paska tray (o ile to masz na myśli) umożliwia wtyczka KillDaGG
Wtyczka, która usuwa ikonę GG z traya. Posiada także funkcję BossAlert, która usuwa ikonkę tlena z systray'a
http://ekipa.tlen.pl/index.php/ida/14/?idp=45
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
<<

szpon

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 6 gru 2006, 16:45

kurcze, właśnie o to mi chodziło i ja widziałem już tą wtyczkę ale myślałem że tray to jest co innego hehe
dziękuje bardzo

jeszcze bym chciał się dowiedzieć o te zrzuty ekranu czy można tak robić jak opisałem na początku :?:
Ostatnio zmieniony 8 gru 2006, 22:04 przez szpon, łącznie zmieniany 2 razy.