Czy jesteś za mundurkami
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Kurde, jak się nad tym lepiej zastanowić to macie trochę racji. W każdym razie nie chodziło mi o żadną segregację. Co do Żydów to się nawet wypowiadać nie będę, bo bym musiał przytaczać nazistowskie teksty, a one mi nawet przez gardło nie chcą przejść.
Re: Czy jesteś za mundurkami
Chyba raczej przez klawiature Ale wróćmy do tematu mundurków. Bo segregacja niestety niemiłe wspomnienia przynosi.Adamo pisze:bo bym musiał przytaczać nazistowskie teksty, a one mi nawet przez gardło nie chcą przejść.
Heh, a ja nie będe miał mundurków na 100%, ponieważ moja klasa sie nie zgadza (rodzice i dzieci). Więc Giertych może mi, co najwyżej naskoczyć .
Ostatnio zmieniony 3 gru 2006, 13:47 przez BaKa, łącznie zmieniany 1 raz.
JAK u mnie wprowadzą mundurki to ja do SZKOŁY PRZESTANE CHODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Akurat. Nic nie zrobisz, będziesz musiał założyć i tyle!JAK u mnie wprowadzą mundurki to ja do SZKOŁY PRZESTANE CHODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lol, rozbrajają mnie teksty tego typu. Wielki cwaniak. Akurat Ty masz najmniej do powiedzenia, czy będziesz nosił mundurek, czy nie. Nie wspominając już o tym przestaniu chodzić do szkołyAdamo pisze:JAK u mnie wprowadzą mundurki to ja do SZKOŁY PRZESTANE CHODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakbyś trochę pomyślał to pewnie byś się domyślił , że apokalipsa_14, będzie do budy chodził , a to co napisał to była pewnie taka "przenośnia" tego dzieciaka .Piki pisze:Lol, rozbrajają mnie teksty tego typu. Wielki cwaniak. Akurat Ty masz najmniej do powiedzenia, czy będziesz nosił mundurek, czy nie. Nie wspominając już o tym przestaniu chodzić do szkoły
Przenośnia musi się do czegoś odnosić. Do czego się TA przenośnia odnosi??Nygas pisze:Jakbyś trochę pomyślał to pewnie byś się domyślił , że apokalipsa_14, będzie do budy chodził , a to co napisał to była pewnie taka "przenośnia" tego dzieciaka
Złam noge a przestaniesz chodzić.apokalipsa_14 pisze: PRZESTANE CHODZIĆ
Zawsze możesz zmienić szkołe. Ale jak Giertych wprowadzi w całej polsce..... to możesz wybrać mundurek w kwiatki
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Hehe, żółty i czerwone kropy
Dlatego napisałem "przenośnia" , a nie przenośnia.Adamo pisze:Przenośnia musi się do czegoś odnosić. Do czego się TA przenośnia odnosi??
[/OT]
DorosłyNygas pisze:tego dzieciaka
Po prostu nikt u mnie w szkole tego nie założy, a rodzice nam pomogą w razie strajku
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Dopóki nie zobacze to nie uwierze.apokalipsa_14 pisze:Po prostu nikt u mnie w szkole tego nie założy, a rodzice nam pomogą w razie strajku
Może lepiej już nic nie pisz na ten temat, bo swoimi postami tylko wystawiasz się na pośmiewisko...apokalipsa_14 pisze:Po prostu nikt u mnie w szkole tego nie założy, a rodzice nam pomogą w razie strajku
Po pierwsze: jeśli szkoła zatwierdzi mundurki, to będziesz musiał je nosić...
Po drugie: rodzice nie pomogą Wam w strajku, ponieważ to m.in. od nich zależy, czy mundurki w ogóle będą w Twojej szkole...
no właśnie u nas w podstawówce rodzice kotów zagłosowali, że mundurki będą.Piki pisze:rodzice nie pomogą Wam w strajku, ponieważ to m.in. od nich zależy, czy mundurki w ogóle będą w Twojej szkole
apokalipsa_14 pisze:Dorosły
Powiem ci tyle : jestem po 18 , ale nie uważam się za dorosłego. Ty jednak swoimi postami pokazujesz , że nie wyrosłeś nawet z podstawówki.
Ostatnio zmieniony 8 gru 2006, 16:54 przez Nygas, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem przeciw! Co to taki mundurek? Dwa razy się wypierze i jest malutki... Ubrudzisz-zanim się wypierze i wyschnie to caly dzien minie...
Ja jestem ZA, bo jak beda fajne mundurki to bedzie ciekawie, i pozatym juz skonczylem gimnazjum wiec mam spokoj z ta cala parada.
Po co gadać o mundurkach, przecież one tak naprawdę nic nie zmienią Lepiej pomyślmy o sławnym Zerze (null ) Tolerancji, chyba wiecie o kogo chodzi, co ten pan zrobił dla szkół poza wprowadzeniem mundurków, tak pięknie rozprawiał o zwalczaniu przemocy
I co i nic, zwalczaniem przemocy zajmują się kampanie takie jak np szkoła bez przemocy, a null tolerancji to ma głęboko w d**ie, Mówił o eliminowaniu przemocy a tak na prawdę to nie raczy się tym zająć.
I co i nic, zwalczaniem przemocy zajmują się kampanie takie jak np szkoła bez przemocy, a null tolerancji to ma głęboko w d**ie, Mówił o eliminowaniu przemocy a tak na prawdę to nie raczy się tym zająć.
To nie jasne pytanie bo przeciez sa szkoly w ktorych te mundurki beda mialy dobry wyglad akceptowalny przez wszystkich i takie w ktorych nawet psu by sie nie dalo takiego kubraka.
Jestem za mundurkami na czasie, ktorych wyglad nie bedzie tylko decydowal od wladz szkoly czy innych, ale takich, na ktore uczniowie i mozni tego kraju beda miec jednakowa sile wyboru.
Jestem za mundurkami na czasie, ktorych wyglad nie bedzie tylko decydowal od wladz szkoly czy innych, ale takich, na ktore uczniowie i mozni tego kraju beda miec jednakowa sile wyboru.