[szukam]program graficzny
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
chodzi o taki dzięki któremu można powiększać lub pomniejszać pliki graficzne bez utraty jakości. Czy istnieje taki program?? Z góry dzięki!
Re: [szukam]program graficzny
IrfanView lub adobe photoshop
tak ale trace w ten sposób na jakości a chodzi o to aby to pozostawiane było bez zmian tylko powiększane. Tak żebym z obrazk 100x100 pixeli mógł zrobić 1025x1025 i bez utraty jakości!
Chappy, możesz próbować PhotoShop'em CS2 ale ciężko będzie
no tak...więc raczej nie ma programu który automatycznie zrobiłby to za mnie? pilnie potrzebne !
Za dużo filmów, koleś! Nie ma takich programów!
Photoshop... zbyt dużych zmian nie zauważyłem po powiększeniu obrazu 800x600 do 1024x768. Był on wyraźny i raczej nie spostrzegłem jakichś efektów ubocznych tego zabiegu.
Pomniejszyć mozna bez utraty jakościChappy pisze:można powiększać lub pomniejszać pliki graficzne bez utraty jakości.
Ale powiększenie pliku graficznego bez utraty jakości jest fizycznie niemozliwe. Bo jak niby dorobic coś co jest bezpowrotnie utracone? A jezeli ktoś nie widzi róznicy to bez obrazy, ale współczuje mu
Chappy, za dużo filmów z tajną technologią powiększającą z marsa ogklądałeś, więc musimy Cię bezpiecznie sprowadzić na ziemię
oki dzięki za uświadomienie;p THX