[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 3 in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
Problem z alertem - .::Forum.Portal24h.pl::.

Problem z alertem

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

chudy_2

Post autor: chudy_2 » 12 gru 2006, 14:33

Problem z alertem

Problem polega na alarcie tytuł: trojan-spy.win32@mx.
Cały czas mi wyskakuje i się łonczy z witrynami gdzie są aty wirusy.
A ja mam kasperska pełnego z aktywizacjom i te<font color=red><b>ż</b></font> prubowałem innego skanera i nic nie wykrył
Np. tam http://www.pestcapture.com/?advid=177 nie wiem gdzie ten alart się zainstalował.
A przez moc łączy mnie z 20 witrynami automatycznie nie wiem o co chodzi

<<

Chappy

Post autor: Chappy » 12 gru 2006, 15:04

Re: Problem z alertem

przeczyść rejestr... i tak dalej było naprawde DUŻO podobnych tematów poszukaj...
<<

chudy_2

Post autor: chudy_2 » 12 gru 2006, 15:28

Sory za nowy temat ale nie wiem co robić rejestr wyczyściłem i nic nie dało testowałem już 4 skanery i nic nie wykryły a alert łączy mi się z witrynami nie wiem co dalej proszę o jakąś nazwę skanera albo sposób jak się pozbyć tego alertu :( :mur:
<<

Piotrek_L

Wysoko zaawansowany

Post autor: Piotrek_L » 12 gru 2006, 15:28

chudy_2 pisze:A ja mam kasperska pełnego z aktywizacjom i też prubowałem innego skanera i nic nie wykrył

Proponuję uruchomić programy antywirusowe (w tym przypadku Kaspersky), antyspyware (Ad-Aware, Spybot Search & Destroy) i do czyszczenia rejestru (EasyCleaner, TuneUp Utilities 2006) w trybie awaryjnym z obsługą sieci (aby zaktualizować wyżej wymienione programy).
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
<<

chudy_2

Post autor: chudy_2 » 12 gru 2006, 19:17

Proponuję uruchomić programy antywirusowe (w tym przypadku Kaspersky), antyspyware (Ad-Aware, Spybot Search & Destroy) i do czyszczenia rejestru (EasyCleaner, TuneUp Utilities 2006) w trybie awaryjnym z obsługą sieci (aby zaktualizować wyżej wymienione programy).
:mur:
<<

Lucas McFly

Awatar użytkownika

VIP

Post autor: Lucas McFly » 13 gru 2006, 00:48

Przeslij loga z programu hiijack
http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip

w klej mi tu na forum - może cos poradzimy