[Problem] Neostsada
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Mam dziwny problem z neostrada. A mianowici gdy włączyłem film w windows media pleyerze to neostrada mi się rozłączyła i od tej chwil nie chce mi się modem zynchronizować. Ale jeszcze dziwniejsze jest to gdy sobie włącze gre to modem się synchronizuje ale jak wyłącze gre to odrazu zaczyna migać lampka a powina się świecić. Tak samo jeszcze jest jak mi się włączy wygaszacz ekranu to lampa świeci a gdy poruszam myszką i pokazuje się pulpi to lampka zaczyna migać. Mój modem to SpeedTouch 330.'
Re: [Problem] Neostsada
yahu666, no to pokoleji:
- skan kompa (Virusty itp...),
- czyszczenie kompa,
- reinstall neostrady
- telefon na 0-800-102-102
Jakby żadne z powyżej wymieniosnych niee dało rady naprawic problemu to do najbliższego punktu Neostrady i poprosić o wymiane modemu na Sagem F@st 800 (najlepszy modem )
- skan kompa (Virusty itp...),
- czyszczenie kompa,
- reinstall neostrady
- telefon na 0-800-102-102
Jakby żadne z powyżej wymieniosnych niee dało rady naprawic problemu to do najbliższego punktu Neostrady i poprosić o wymiane modemu na Sagem F@st 800 (najlepszy modem )
Mam ten modem, jestem z niego zadowolony. Ale na pewno nie jest to najlepszy modem, który możesz wybrać do neostrady.Mroczny pisze:Sagem F(małpa)st 800 (najlepszy modem )
Zrobiłem format kompa lae dalej nic nie działa tzw lampka madal miga. W środe ma przyjść gościu od neostrady icekawy czy coś pomo<font color=red><b>ż</b></font>e? A jak narazie musze się zadowolić normalnym modemem. Dzięki za rady. Pozdro!!!