Minimalizowanie się Winampa przy starcie...
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Re: Minimalizowanie się Winampa przy starcie...
Miałem ten sam problem ale jak zainstalowałem wersję 5.32 to zniknął.
Mam 5.32 i problem występuje nadal...
Wydaje mi się że wiem, jak to rozwiązać. Próbowałem u mnie na wersji 5.24 i działa. Ale moim zdaniem wersja nie ma nic do rzeczy. No to muszisz zrobić tak. Jeśli masz ikonke Winampa na pulpicie to dobrze. Jeśli nie to utwórz ją (otwórz folder Winamp, klikniej prawym klawiszem na pliku winamp.exe, daj na >wyślij do< a potem na >pulpit (utwórz skrót)< )
Gdy ikonke masz już na pulpicie, to klikniej ją prawym klaiwszem myszki daj na >właściwości< i w zakładce >skrót< w polu >uruchom< wybierz opcję >normalne uruchamianie< daj na zastosuj i OK. Sprawdź czy działa, jeśli nie to znowu wejdź w zakładkę >skrót< i w polu >uruchom< wybierz tym razem opcję >zmaksymalizowane<
Jeśli to nie pomoże, to można jeszcze pogrzebać w plikach konfiguracyjnych. Jak nie będziesz czegoś wiedział to pisz na GG/AQQ (numer masz )
Gdy ikonke masz już na pulpicie, to klikniej ją prawym klaiwszem myszki daj na >właściwości< i w zakładce >skrót< w polu >uruchom< wybierz opcję >normalne uruchamianie< daj na zastosuj i OK. Sprawdź czy działa, jeśli nie to znowu wejdź w zakładkę >skrót< i w polu >uruchom< wybierz tym razem opcję >zmaksymalizowane<
Jeśli to nie pomoże, to można jeszcze pogrzebać w plikach konfiguracyjnych. Jak nie będziesz czegoś wiedział to pisz na GG/AQQ (numer masz )
Nie pomaga. Czekam na inne propozycje.
Odinstaluj Winampa, pousuwaj pozostałości, potem pobierz najnowszą wersję 5.32
I zainstaluj w innej lokalizacji.
Kod: Zaznacz cały
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=617&t=24
A może to wina skórki? Bo aktualnie posiadam MMD3 jeśli to ma coś do rzeczy.
Reinstalacja Winampa stoi na skraju możliwości, bo wszystkie ustawienia zostaną utracone, a tego nie chcę. Jak zostanie mi tylko reinstalacja to już zostawię tak jak jest
Reinstalacja Winampa stoi na skraju możliwości, bo wszystkie ustawienia zostaną utracone, a tego nie chcę. Jak zostanie mi tylko reinstalacja to już zostawię tak jak jest