[Ankieta] Prey vs. Tomb Raider: Legend
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: [Ankieta] Prey vs. Tomb Raider: Legend
Polecam ci Prey'a jeśli lubisz strzelanki z dawką innowacji.
Tomb Raider'a, jeśli lubisz strzelanki TPP z zagadkami
(krótki)
Tomb Raider'a, jeśli lubisz strzelanki TPP z zagadkami
(krótki)
Ostatnio zmieniony 23 gru 2006, 14:43 przez drynda, łącznie zmieniany 1 raz.
Dosyć trudno porównywać te dwie gierki, ponieważ są one różne. Prey to typowa strzelanka w kosmosie, a Tomb raider to gierka akcji . Obie gry są bardzo dobre i trudno jest wytypować jedną z nich. Zależy kto co lubi.Jeżeli lubisz strzelanki z mnóstwem strzelanin, indiańskie akcenty i nie przeszkadza CI walka z obcymi to śmiało bierz Prey`a, natomiast jeśli bardziej wolisz skakać , rozwiązywać proste łamigłówki i nie zależy Ci zbytnio aby gra była długa to weź Tomb raidera.
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
Bez sensu porównanie. Co lepsze PES6 czy Far Cry??!! Można porównywać gry z tego samego gatunku a nie dwie o całkiem innej tematyce i całkiem z innej pułki. Zręcznościówka/przygodówka porównana do FPS
Jeśli Doom 3 ci się nudził to z Prey'em będzie podobnie. Ja polecam Tomb Raider: Legend.
Obie gry świetne, z ogromną dawką grywalności z niezła oprawą i obie mega krótkie. Lepiej chyba bawiłem się przy Prey'u.
Również wiecej radości czerpałem z Prey`a jest parę ciekawych rozwiązań np. chodzenie po sufitach częste korzystanie z teleportów, odłączanie duszy od ciała etc. Obie mają ładną graficzkę aczkolwiek bardziej urzekł mnie prey W TB tylko praktycznie chodzisz i skaczesz, bo zagadki są banalnie proste a i samo strzelanie ogranicza sie do napierania w przycisk myszy :x nawet nie trzeba calować :x
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.