[pomoc]maksymalne zmniejszanie rozmiaru pliku wav
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Chodzi o to że nie zależy mi na jakości po prostu plik ma malutko ważyć. Ale tak aby było co nieco słychać Na jaki format najlepiej przekonwertować aby jak najwięcej zmniejszyć rozmiar pliku? I jakim programem? Myślałem żeby aż do MIDI ale nie wiem jakim programem ;/ i chodzi o format który obsługuje większość obecnych w necie darmowych odtwarzaczy (np.Winamp). Z góry dzięki za porade!!!
Re: [pomoc]maksymalne zmniejszanie rozmiaru pliku wav
MP3 To Ringtone Gold- kompresacja do midi i odtwarza w winampie kompresuje też do amr i wav
Ten program to lipa...shareware i z ograniczeniami... Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?
EAC (Exact Audio Copy) - jest to darmowy program i, co ważniejsze, bardzo dobry!! Potrafi konwertować do wielu formatów i ma bardzo dobrą korekcję błędów (przy przeróbce z płyty audio). Polecam! Tylko nie mam pewności, czy potrafi robić midi...
THANKS FOR THE INFO!
nie lej wody o wszystkim i niczym - lepiej pisz zwięźle i na temat. Staraj się również szanować wymogi założyciela tematu i odpowiednio do nich zastosować.
nie lej wody o wszystkim i niczym - lepiej pisz zwięźle i na temat. Staraj się również szanować wymogi założyciela tematu i odpowiednio do nich zastosować.