Yakoob pisze: od postow działach i każdy znów będzie miał 400 postów
A ja będę miał kilkaset (?) więcej postów i co z tego? Nawet nie wiem czy mam teraz 200 postów na liczniku czy 1000!
Iwan pisze:Każdy powinien mieć własne zdanie!
Nie podobasz mi się! Ale to jest tylko moje zdanie i możesz się z tym nie zgodzić
Mat pisze:Ja swoje zdanie uargumentowałem i na razie mnie nie przekonujecie.
A w formie dyskusyjnej wg mnie powinno to brzmieć tak:
Nie podobasz mi się w tych różowych olbrzymich okularach. Są beznadziejne! Masz za małą kurtke w ochydnym ciemnozielonym kolorze i brudne spodnie co daje okropny efekt końcowy. Poza tym za duzo używasz słów na k. To jest moje uzasadnione zdanie!
Sorry
Iwan że na Ciebie padło, ale to tylko przykład
Definicja
Forum Dyskusyjnego wg. nawiększej encyklopedii na świecie
(Wikipedii):
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Nie da się prowadzic dyskusji z osobnikiem który zatrzymał się na poziomie rozwoju dziecka z przedzskola: - "to jest moje zdanie!" - "dlaczego?" -"bo tak!"
slavoy pisze:Posty nie sa liczone w wiekszosci działów, w których czesto sie wypowiadamy.
Np. w zgadywaniu z jakiej gry to screen. Jest tam dużo postów, w których bardzo łatwo można sobie podciągnąć licznik do jakiejś konkretnej upojnej "setki".
Są dwa rozwiązania:
- albo pozostanie tak jak jest obecnie (jest teraz info, że w danym dziale nie są zliczane posty - w opisie danego działu)
- albo zmiana: zostanie pozostawiony tylko WYŁĄCZONY licznik postów w dziale Soth Park i Na luzie