Yakoob pisze:Że ktoś jest bardziej doświadczony, że jest bardziej szanowany na forum bo ma dużo postów, a ja jestem taka szara myszka i chce być taki jak on ?
Dokładnie oto chodzi, dokładnie oto
Forum jest po to aby dyskutowac na temat (...) ale i też aby pomadac innym w nagłych przypadkach np. w ostatnich miesiącach żauważyłem że większośc tematów na tym forum tyczy się pomocy itp. a rok temu jak zaczynałem (że tak powiem) dyskusje na tym forum, to więcej było wymiany opinii na różne tamaty, teraz tego nie ma i niewiem czy w jakimś przypadku winą tego nie jest właśnie ten Licznik Postów?
I ten właśnie licznik postów jest jak poziom doświadczenia w grach
, nikt nie patrzy kiedy jakiś user dołączył na forum i jaki ma na nim "staż" tylo właśnie cała uwaga zwrucona jest na liczniku postów, sam niewiem dlaczego tak jest, ale zauważyłem u wielu użytkowników (nie tylko na tym forum) takie podsumowanie danego usera.
Ale to tylko moje stwierdzenie, każdy może się z nim nie zgadzac.
Czy jesteś za włączenie licznika postów we wszystkich działach (oprócz South Parku i Na luzie) ?
Przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i dało mi to dużo do myślenia, trochę się wachałem ale podjołem słuszną moim zdaniem decyzję, że licznik postów powinien zostac włącznony (poza wskazanymi wyżej działami), a dlaczego nie? Spamerzy jak spamują tak i będą spamowac (do czasu jak nie dostaną nauczki-warna) a jak to nie poskutkuje to poco trzymac takiego na forum? zabanowac! i nie będzie już spamował a ci którzy piszą "uczciwie" na forum to czemu ich posty nie mają byc naliczane? moim zdaniem wtedy taki spamer i user, są tak samo traktowani?
Zastanówmy się...