[szukam] Netscape Navigator 8.1.2
Szukasz spolszczenia do programu? Pytaj!
• Strona 1 z 1
Siemka szukam spłoszczenia do Netscape 8.1.2 na google nie moge znaleść.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 00:43 przez Rudolf Bury, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [szukam] Netscape Navigator 8.1.2
nie ma spolszczenia do tego programu...
a w og<font color=red><b>ó</b></font>le sie pojawi??
nie, jest to bardzo mało popularna przeglądarka, swoja szybkością i bezpieczeństwem ustępuje Operze, Firefoxowi i IE 7.0. Na dodatek zajmuje bardzo dużo pamięci RAM. Jeżeli masz kłopot z angielskim proponuje przesiąść Ci się na któraś z powyższych przeglądarek.
pchenski, kożystam z Opery i Firefoxa ale zeby grać w gry online na wp.pl musze kożytać z netscape bo z innych przeglądarek albo mi sie nie loguje albo pare godzin sie ładuje i nic
przeinstaluj opere lub firefoxa, wyczyść rejestr i zainstaluj wtyczke do obojętnie której przeglądarki MACROMEDIA FLASH PLAYER. Powinno chodzić, a<font color=red><b>h</b></font>a i jeszcze kodeki audio i video, najlepiej K-Lite Mega Codec Pack.
zainstalowałem firewalla coś pogrzebałem i sie loguje przez IE miałem coś wyłączone w IE i dlatego nie logowało. Netscape idzie do kosza a temat do zamknięcie. Dzięki wielkie chociaz niebęde juz szukał do tak badziewnej przeglądarki spłoszczenia.