automatyczne wyłączenie kompa
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
w windows xp słyszałem że jest opcja automatucznego wyłączenia kompa np.po5 godz.JAK JĄ WŁĄCZYĆ??????????????????????????????
Re: automatyczne wyłączenie kompa
Z tego, co mi wiadomo, domyślnie w Windows XP nie ma opcji wyłączania komputera o określonej godzinie, jednak są do tego specjalne programy.
Ostatnio gdzieś na forum widziałem o tym temat i tam padały nazwy takowych programów.
Ostatnio gdzieś na forum widziałem o tym temat i tam padały nazwy takowych programów.
W Windows możliwie że jest taka opcja w harmonogramie zadań. Ale lepszym rozwiazaniem jest instalacja odpowiedniego progamu. Popatrz tu
Ja ze swojej strony polecam Switch Off.
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/forum/topics24/wylaczanie-komputera-o-okreslonej-godzinie-vt10078.htm
Właśnie jest możliwa taka opcja w harmonogramie
Ale jak Iwan powiedzial najlepiej zainstalować do tego program też polecam Switch Off
Ale Jest jeszcze taki program Kalendarz XP dosc znany jesli go posiadasz to tam też jest taka opcja
Ale jak Iwan powiedzial najlepiej zainstalować do tego program też polecam Switch Off
Ale Jest jeszcze taki program Kalendarz XP dosc znany jesli go posiadasz to tam też jest taka opcja
tego było mi trzeba!!!Dzięki