Szukam programu do nagrywania obrazu z pulpitu.

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

BaKa

Post autor: BaKa » 11 lut 2007, 14:54

Szukam programu do nagrywania obrazu z pulpitu.

Szukam programu do nagrywania obrazu z pulpitu. Najlepiej taki który sie nie zawiesza i ma dużo formatów zapisu pliku video.

<<

roma

Post autor: roma » 11 lut 2007, 15:02

Re: Szukam programu do nagrywania obrazu z pulpitu.

HyperCam polecam :) zero zawiechy
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 11 lut 2007, 15:41

Wybierz sobie coś z tego.

Kod: Zaznacz cały

http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=76
Ja sam testowałem program MWSnap i jest całkiem fajny.
<<

Chappy

Post autor: Chappy » 11 lut 2007, 15:48

roma, często nie testujesz programów, które zapodajesz :| program polski ale płatny a to obniża jego wartość... trudno z tej kategori o dobry, polski, freewarowy program, BaKa... ja poleciłbym Ci mały, niezbyt rozbudowany za to prosty w obsłudze program :

CamStudio 2.0 na licencji freeware, ale bez polskiego interfejsu:( mimo to obsługa jest łatwa i nie sprawai większych problemów
CamStudio to darmowa aplikacja umożliwiająca nagrywanie video na podstawie tego co dzieje się na pulpicie użytkownika. W ten sposób można tworzyć prezentacje. Aplikacja pozwala nagrywanie do formatu AVI oraz Flash (SWF) - ten format jest szczególnie przydatny przy publikacji prezentacji w internecie.

CamStudio nagrywa wybraną sekwencję lub cały ekran. Monitorowane jest wszystko, od ruchów kursorem po wpisywany tekst. Program posiada intuicyjny interfejs, obsługa nie sprawia większych problemów.
Program do pobrania tutaj:

http://www.instalki.pl/programy/download/tworzenie_demonstracji/CamStudio.php
<<

roma

Post autor: roma » 11 lut 2007, 16:18

Chappy pisze:roma, często nie testujesz programów, które zapodajesz :| program polski ale płatny a to obniża jego wartość... trudno z tej kategori o dobry, polski, freewarowy program, BaKa... ja poleciłbym Ci mały, niezbyt rozbudowany za to prosty w obsłudze program :

CamStudio 2.0 na licencji freeware, ale bez polskiego interfejsu:( mimo to obsługa jest łatwa i nie sprawai większych problemów
CamStudio to darmowa aplikacja umożliwiająca nagrywanie video na podstawie tego co dzieje się na pulpicie użytkownika. W ten sposób można tworzyć prezentacje. Aplikacja pozwala nagrywanie do formatu AVI oraz Flash (SWF) - ten format jest szczególnie przydatny przy publikacji prezentacji w internecie.

CamStudio nagrywa wybraną sekwencję lub cały ekran. Monitorowane jest wszystko, od ruchów kursorem po wpisywany tekst. Program posiada intuicyjny interfejs, obsługa nie sprawia większych problemów.
Program do pobrania tutaj:

http://www.instalki.pl/programy/download/tworzenie_demonstracji/CamStudio.php
Ja nie testuje?? hahahah LOL sam go używam :P więc zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy :wsciekly:
<<

BaKa

Post autor: BaKa » 11 lut 2007, 16:22

Hhehe, następne forum na którym ciągle będą sie kłócili. :rotfl:
Dzieki za pomoc. Każdy dostaje po +