Wolne pobieranie
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Witam mam problem. Ostatnio próbowałem pobrać parę plików z torrentó, ale srodze się rozczarowałem. Otóż chodzi o to że przy mojej Neo 1MB pobiera mi pliki (choć jest bardzo wiele seedó i peerów) max. 50KB, średnio tak 40KB. Czego to może być wina?? Patrzyłem w opcjach programu nie mam ustawionego limitu.
Re: Wolne pobieranie
Może innne programy p2p masz włączone podczas pobierania np.Azeurus.Albo ściągasz coś poprzez operę.Jeżeli masz włączonego BearShare i jest w tray'u to go wyłacz
Jak na publiczne trackery to i tak dosc szybko.Iwan pisze:max. 50KB, średnio tak 40KB
To nie ma nic do rzeczy. Czasem szybciej sie sciaga od 5 seedów niz od 100.Iwan pisze:choć jest bardzo wiele seedó i peerów
Nie innych programów nie mam włączonych. Ale już chyba wiem jak problem rozwiązać.
NO jak? pochwal sie
Zacznijmy od tego, że na pewno nie masz neta 1MB jak coś to 1Mb Jeżeli masz uTorrent (polecam) daj ograniczenie uploadu na 75%, jeżeli masz neostradę 1mbit 75% jest to mniej więcej 24. Przy takiej opcji jak jest około 50 seedów/perów osiągam max. transfer.
PS: Mam tak jak Ty 1Mbit.
PS: Mam tak jak Ty 1Mbit.
Po prostu, dzięki radzie slavoya na PW nie korzystam z publicznych trackerów (popularne torrenty.org itp.) tylko z prywatnych. Nic więcej nie mówię, bo to nie warez.