Jak ustawić mniejsze prędkości nagrywania w Nero 7
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Witam, mam problem. Tylko się nie śmiejcie Od wczoraj korzystam z Nero 7. Jak nagrywam płytę to zawsze nagrywa mi z max prędkością dla danej płyty. A ja chciałbym skorzystać z mniejszej, bo potem w starszych napędach są problemy z odczytaniem. Patrzyłem do opcji ale nic nie znalazłem. W oknie nagrywania, też nie ma rozwijanej listy z prędkościami.
Re: Jak ustawić mniejsze prędkości nagrywania w Nero 7
W programie Nero -> przycisk ZAPISZ (obrazek płytki z zapaloną zapałką )
Po tym w oknie NAGRAJ KOMPLIKACJĘ, pod "Dziłanie" jest
"Zapis", a tam "Prędkość zapisu:".
Po prawej stronie "Prędkość zapisu:", gdy rozwiniesz "listę" możesz sobie
wybrać prędkość z jaką płytka ma być wypalona.
Czy o to chodziło?
Po tym w oknie NAGRAJ KOMPLIKACJĘ, pod "Dziłanie" jest
"Zapis", a tam "Prędkość zapisu:".
Po prawej stronie "Prędkość zapisu:", gdy rozwiniesz "listę" możesz sobie
wybrać prędkość z jaką płytka ma być wypalona.
Czy o to chodziło?
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Iwan zapewne przegrsywasz oryginalna płytkę. Tak to jest przy przegrywaniu orginalnych da sie tylko z największa prędkościa
Spróbuj przegrywać kopiowaną na kopiowaną to wtedy bedziesz miał wybór predkości, albo zrób tej co masz przegrywac obraz i z obrazu nagrywaj to wtedy tez bedzie predkośc do wyboru.
Spróbuj przegrywać kopiowaną na kopiowaną to wtedy bedziesz miał wybór predkości, albo zrób tej co masz przegrywac obraz i z obrazu nagrywaj to wtedy tez bedzie predkośc do wyboru.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Nie, nagrywam dane z dysku. Będe miał coś do nagrania to sprawdzę i powiem czy działa
spróbuj rozwinąć taką małą strzałeczkę po lewej stronie zanim klikniesz 'zapisz' ja mam ultimate i u mnie tak to sie robi
Kiedy rozum śpi rodzą się demony...
właśnie ta strzałeczka jest na moim screenie pokazana
Przepraszam, że odświeżam stary temat, ale dopiero teraz sobie o nim przypomniałem
Więc tak, w Nero Burning ROM wszystko pięknie działa wg opisu Horhenda, ale w Nero Express, zawsze mam na max i nie umiem tego zmienić, ale tak z tego programu nie korzystam więc nie jest to jakaś strata
Horhend otrzymuje + .
Więc tak, w Nero Burning ROM wszystko pięknie działa wg opisu Horhenda, ale w Nero Express, zawsze mam na max i nie umiem tego zmienić, ale tak z tego programu nie korzystam więc nie jest to jakaś strata
Horhend otrzymuje + .
Dzięki Iwan na plusika.
Co do ustawienia prędkości w Nero Express to najlepiej to zilustruje
Screeny robione na Nero v7.8.5.0, ale wszystkie Nero 7.x.x.x są raczej takie same.
Co do ustawienia prędkości w Nero Express to najlepiej to zilustruje
Screeny robione na Nero v7.8.5.0, ale wszystkie Nero 7.x.x.x są raczej takie same.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,