Co to jest folder PRO i do czego on służy..?
I mam pytanie...
Do czego on słuzy?
Gdy włączam system Windows folder otwiera mi się autmatycznie co jest troche wkurzające....
Jak to zrobić aby się nie otwierał??
Prosze o pomoc....
Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.
Wejdź do tego folderu i zobacz zawartość, może wtedy się dowiesz. Na Internecie nie znalazłem żadnej informacji na ten temat.zioomus pisze:Do czego on słuzy?
Spójrz do Menu START -> Autostart czy nie masz przypadkiem tam skrótu do tego folderu, jeżeli jest to go usuń.zioomus pisze:Jak to zrobić aby się nie otwierał??
zioomus, bądź człowiekiem i podaj co to jest... dla mnie to <font color=red><b>po prostu</b></font> wyraz składający się z 3 liter i 1 cyfry. Podaj rozszerzenie tego pliku, najlepiej przeskanuj go. jak bedziesz miał dane bede polecał ci google.plzioomus pisze:DLC9
Jeśli jest włączony to zakończ proces tego keyloggera i spróbuj ponownie go usunąć.
no więc tak....nie możesz go usunąc ale możesz go zablokować. To rozwiązuje częśćiowo problem. W tym wypadku należy zainstalować aplikację, która będzie blokowała wpisane słowa z klawiatury i dalsze jej wysyłanie.
Home page: http://www.anti-keyloggers.com/index.html
(Anti-keylogger V 5)
Czyli można powiedzieć że jesteś bezpieczny. Jednak każdy normalny user nie chce mieć takiego złośliwego kodu na swoim hdd. Wiec
polecam włączenie komputera w trybie awaryjnym... i przeskanowanie programem Anti-Keylogger Elite V3.3.3.
Gdy włączam system Windows folder otwiera mi się autmatycznie co jest troche wkurzające.
Nawet jak ukryje to się włącza... Gdy włączam uninstall to uninstaluje niby? i gdy się skończy nic się nie dzieje.Piotrek_L pisze:to po prostu ukryj go (PPM -> Właściwości -> Ukryj -> OK) i nie przejmuj się jego istnieniem