[Szukam] Program do pokazywania ukrytych osób na gg
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Re: [Szukam] Program do pokazywania ukrytych osób na gg
Power gg ale prawdopodobnie nie dziala z wersją 7.0 może spróbuj zainstalować może się mylę
Kod: Zaznacz cały
http://www.instalki.pl/programy/download/dodatki_komunikatory/PowerGG_PowerPack.php
jest, ale ona jest zchrzaniona, po pokazuje jako ukrytych ludzi, którzy po prostu maja opis. Jeśli istnieje dobra wtyczka, to jest ona na pewno tutaj .
PS. Kiedyś było takie "halo" z ta wtyczką, że gg odczytywało ją jako spam i numer był blokowany. nie wiem, jak jest teraz.
http://wiadomosc.info/
PS. Kiedyś było takie "halo" z ta wtyczką, że gg odczytywało ją jako spam i numer był blokowany. nie wiem, jak jest teraz.
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
zainstalowałem program Power gg ale nic sie nie dzieje,<font color=red><b>w ogóle</b></font> się nie uruchamia. Kiedy włączam programu Power gg ikonke,włącza mi się gg i nie ma w nim żadnych dodatkowych opcji, zwykłe gg
u góry powinno być dodatkowe menu power gg, jeśli dobrze pamiętam. Z tym, że od jakiegoś roku z gg do czynienia nie mam, więc moge się mylić.
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
nie ma nic. robie jak pisze:wylaczam gg,pozniej uruchamiam power gg ale i tak nie dziala,bo wlacza mi sie po prostu zwykle gg.
[ Dodano: Pon 26 Mar, 2007 17:02 ]
już mi nic nie jest potrzebne. właśnie przeczytałem że tym programem nie można sprawdzac kto jest ukryty "": Właśnie ściągnąłem sobie programik powergg, bo ponoć można nim sprawdzić, kto jest niewidoczny a kto niedostępny, ale uruchomiłem i nic się nie dzieje.
ODPOWIEDŹ: PGG nie służy do sprawdzania niczego! Jest to system umożliwiający podłączanie wtyczek do programu Gadu-Gadu."" tekst ten pochodzi z pliku o Power gg,po jego instalacji
[ Dodano: Pon 26 Mar, 2007 17:02 ]
już mi nic nie jest potrzebne. właśnie przeczytałem że tym programem nie można sprawdzac kto jest ukryty "": Właśnie ściągnąłem sobie programik powergg, bo ponoć można nim sprawdzić, kto jest niewidoczny a kto niedostępny, ale uruchomiłem i nic się nie dzieje.
ODPOWIEDŹ: PGG nie służy do sprawdzania niczego! Jest to system umożliwiający podłączanie wtyczek do programu Gadu-Gadu."" tekst ten pochodzi z pliku o Power gg,po jego instalacji
Nie ma takiego programu. Powstało kilka mających to sprawdzać, ale po prostu nie działają. Bo nie widoczne są dla niech osoby, które mają opis. Program ten ma za zadanie wychwycić dane wysyłane od osoby na liście, jeśli uda mu się to zrobić to od razu uznaje taką osobę za niewidoczną. Problem w tym, że kiedy włącza się ten program osoby na liście mające opis wysyłają takie dane, które są błędnie interpretowane. Dalej chyba mówić nie muszę.
O tym czy ktoś jest ukryty lub był dosłownie przed sekundą możesz sie przekonać tylko gdy będąc niby niedostępny zmienia opis a ty akurat zauważysz powiadomienie o zmianie statusu. Mało ciekawy sposób i dość zawodny
Te programy to taka sama niemożliwa bujda jak "wyślij tą wiadomość do 10 użytkowników, a w twoich statusach pojawi się czerwono-czarno-biało-niebiesko-perłowe i nawet karmazynowe słoneczko oznaczające jestem (cenzura) i wysłałem 10 tych wiadomości".
Przy okazji pozdro dla naiwniaków (żeby nie powiedzieć gorzej) od łańcuszków
O tym czy ktoś jest ukryty lub był dosłownie przed sekundą możesz sie przekonać tylko gdy będąc niby niedostępny zmienia opis a ty akurat zauważysz powiadomienie o zmianie statusu. Mało ciekawy sposób i dość zawodny
Te programy to taka sama niemożliwa bujda jak "wyślij tą wiadomość do 10 użytkowników, a w twoich statusach pojawi się czerwono-czarno-biało-niebiesko-perłowe i nawet karmazynowe słoneczko oznaczające jestem (cenzura) i wysłałem 10 tych wiadomości".
Przy okazji pozdro dla naiwniaków (żeby nie powiedzieć gorzej) od łańcuszków
Chcecie popsuć cały urok i tajemniczość mojego ulubionego statusu GG? No way, na to nie ma sposobu!
w rywalizacji Niewidoczni vs GG jest 2:2 ale firma gg cały czas blokuje luki, ale też starają się osoby które wynalazły ten program z podanego linku
Ostatnio zmieniony 26 mar 2007, 21:35 przez szpon, łącznie zmieniany 2 razy.