Ebook- Mein Kampf

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj! ;)
W tym dziale nie są zliczane posty!

<<

Alkohol

Post autor: Alkohol » 8 kwie 2007, 16:27

Ebook- Mein Kampf

Kiedyś było duże zapotrzebowanie na tą książkę. A że mi się teraz przypomniało, to wrzucam. Wesołych świąt z panem Adolfem :)

<<

stand_up

Post autor: stand_up » 8 kwie 2007, 17:36

Re: Ebook- Mein Kampf

CZY E-BOOKI SĄ LEGALNE?

klasyki są to więc teksty autorów, od śmierci których upłynęło już 70 lat (w myśl ustawy o prawie autorskim).
W przypadku dzieł współczesnych będą to tylko teksty autorów, którzy wyrazili zgodę na publikację i/lub sami przysłali swój tekst do redakcji.

Subiektywny Magazyn Literacki BLACK & WHITE daje Ci
zarówno bezpłatne ebooki stanowiące zamkniętą całość,
jak i antologię fragmentów ebooków komercyjnych.
Doceń jedne i drugie:
komercyjne są naprawdę warte swojej ceny [najczęściej bardzo niskiej]
a bezpłatne są bezcenne, bo w życiu nic nie jest za darmo.

E-booki sygnowane nazwą magazynu BLACK & WHITE są przygotowywane z całą pieczołowitością i szacunkiem dla dzieła, dlatego zawierają wszelkie ważne informacje, jak np. pełne brzmienie tytułu (wraz z podtytułem), nazwisko tłumacza, tytuł oryginału etc., często zawierają też specjalnie napisane posłowie.
Obok ebooków literackich sygnowanych przez SML BLACK & WHITE promuję także gościnnie wybrane i moim zdaniem interesujące ebooki oraz ich fragmenty wydawnictwa Złote Myśli, a czasami także z innych źródeł.
źróło: http://blackandwhite.3neo.net/

to chyba piractwo :) A o ile wiem, na forum obowiązują zasady dotyczące tej kwestii.
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2007, 17:37 przez stand_up, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Alkohol

Post autor: Alkohol » 8 kwie 2007, 20:20

Regulamin o tym nie wspomina :)
topics10/adresy-stron-z-grami-vt18.htm
topics10/cracki-seriale-do-gier-i-programow-vt646.htm

Bo to wcale piractwo nie jest.

PS: Jeśli ktoś chce mnie uraczyć historyjką o różnych sposobach użycia noża niech sobie daruje.

jak można nie kochać slavoya :]
Wedle życzeń:
W tamtej szafce masz nóż którym mozesz zabic Przemka, ale mozesz tez ukroic mi kilka kanapek :)
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2007, 21:57 przez Alkohol, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

Adamo

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Adamo » 8 kwie 2007, 20:21

Hitler zmarł w 1945 roku, teraz mamy rok 2007 co daje nam 62 lata. Łejeja, o 8 lat stand_up chodzi. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu ;)

"książka napisana przez Adolfa Hitlera podczas jego pobytu w więzieniu w Landsbergu na początku lat dwudziestych XX wieku." - to z wiki

a kurde, to miała byc smierc autora, a nie data powstania :mur: sorry, to przez te święta
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2007, 20:58 przez Adamo, łącznie zmieniany 2 razy.