[problem] z odtwarzaniem filmów w tle srony
Wszystko co związane z Internetem.
• Strona 1 z 1
chciałem dodac na strone plik z youtobe.com ale zeby odtwarzało sie na stronie tylko przesyłało dane od nich cos jak np tu http://www.megaclip.pl/pokaz_film/swiat ... _sen/6815/
AMD Athlon 64 3200+, 1,5GB DDR II 533mhz, Giga-B 9600GT 512mb DDR III/250bit, Dysk WD 160 GB, Pł.Główna Gigabyte M55S-S3, Windows Xp SP 2
Re: [problem] z odtwarzaniem filmów w tle srony
szpon, schowaj sie !! _-_ że ty bazujesz na HTML to ni znaczy ze wszyscy muszą...
piotr3339, czyli chcesz wrzucić filmik na youtube.com a potem wsadzić playera na twoją stronę ?? co jak na www.maxior.pl ?? jak tak to tam YouTube daje gotowe linki do wklejenia na stronę... sory jeżeli nie o to Ci chodzi bo jakos nie dałem rady Cie w pełni zrozumieć
piotr3339, czyli chcesz wrzucić filmik na youtube.com a potem wsadzić playera na twoją stronę ?? co jak na www.maxior.pl ?? jak tak to tam YouTube daje gotowe linki do wklejenia na stronę... sory jeżeli nie o to Ci chodzi bo jakos nie dałem rady Cie w pełni zrozumieć
tak, oto mi chodziło, dziki, pomogłes mi i dosajesz +
AMD Athlon 64 3200+, 1,5GB DDR II 533mhz, Giga-B 9600GT 512mb DDR III/250bit, Dysk WD 160 GB, Pł.Główna Gigabyte M55S-S3, Windows Xp SP 2
można też użyć różnych programów np DreamWeaver 8
a mozecie mi dorazu powiedziec jak mam załozyc takie cos ze bedzie napisana ilosc wchodzen na dany link
np ze bedzie link i oboch ilosc wejsc?
np ze bedzie link i oboch ilosc wejsc?
hmm... YouTube prowadzi ogólna statystyke, ale mozesz pobrać skrypt jakiegoś licznika i wsadzić go na każda ze stron
Tutaj masz liczniki odwiedzin
lub możesz założyć serwer na www.osemka.pl i tam również masz liczniki
lub możesz założyć serwer na www.osemka.pl i tam również masz liczniki