[PROBLEM] Bearshare po chwili wywala błąd

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 9 kwie 2007, 21:20

[PROBLEM] Bearshare po chwili wywala błąd

Mam problem z Bearsharem. Ściągam różne wersje i po tym jak włącze program za chwile wywala mi błąd "NIE PRAWIDŁOWA OPERACJA" "wysyłaj'" " nie wysyłaj"
Mam tak już dość długo, kiedyś jakoś mi dawało się ten problem rozwiązać...instalowałem ENG wersje 5.... i było ok. Jak uporać się z tym ??

<<

roma

Post autor: roma » 9 kwie 2007, 21:30

Re: [PROBLEM] Bearshare po chwili wywala błąd

Wyłacz raportowanie błędów prawy na moim komputerze --->Właściwości zaawansowane-->Raportowanie błędów i zaznacz Wyłacz raportowanie błędów i odznacz Powiadom mnie jeżeli wystąpią błędy krytyczne jeżeli to nie pomoże wyczyść rejestr i dopiero instaluj.A tak po zatym polecam do muzy Aresa :)
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2007, 21:32 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 10 kwie 2007, 07:47

roma pisze:Wyłącz raportowanie błędów prawy na moim komputerze --->Właściwości zaawansowane-->Raportowanie błędów i zaznacz Wyłacz raportowanie błędów i odznacz Powiadom mnie jeżeli wystąpią błędy krytyczne
roma, zawsze podajesz ten sposób.. to nic nie da.. po prostu bląd się nie pojawi a program się wyłączy..

Ja miałem identyczny problem.. i przyczyną był najprawdopodobniej antywirus Panda 2007.. odinstalowałem go zainstalowałem inny i działał :)
<<

roma

Post autor: roma » 10 kwie 2007, 08:40

Iwan pisze:
roma pisze:Wyłącz raportowanie błędów prawy na moim komputerze --->Właściwości zaawansowane-->Raportowanie błędów i zaznacz Wyłacz raportowanie błędów i odznacz Powiadom mnie jeżeli wystąpią błędy krytyczne
roma, zawsze podajesz ten sposób.. to nic nie da.. po prostu bląd się nie pojawi a program się wyłączy..

Ja miałem identyczny problem.. i przyczyną był najprawdopodobniej antywirus Panda 2007.. odinstalowałem go zainstalowałem inny i działał :)

Widze, że gazet nie czytasz komputerowych wyłaczenie błędów czasami pomoga więc nie możesz mi zabrnić bo nie ty tutaj żądzisz tylko modzi.Raz mi to uratowało tyłek bo męczyłem się z grą bo mi wyskakiwał błąd o raportowaniu błędow i przypadkiem znalazłem w gazecie jak to naprawić i po każdym formacie radze to każdym wyłaczać te rapotowanie błędów.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2007, 08:43 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 10 kwie 2007, 09:10

Dobra panowie spokój :!: ja mam AntiVira, zobaczymy co pomoże....

EDIT:
Roma zrobiłem tak i lipa ;/ Wyłącza się
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2007, 09:21 przez jakub1991, łącznie zmieniany 1 raz.