[propozycja] nowy dział o konsolach
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
• Strona 1 z 1
Co myślicie o tej propozycji? Według mnie jest dobra, bo teraz coraz więcej ludzi ma zestaw piec do netu i nauki, a np. ps2 lub psp do grania. Właśnie ten dział byłby dla takich ludzi. Niemusieliby wtedy mówić o konsolach w działe sprzęt (jak ja).
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, 09:53 przez mimum, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [propozycja] nowy dział o konsolach
mnie to wisi, ale nie wiem czy duzo osob na tym forum ma jakas konsole
ja mam konsole ale nie wiem co w tym dziale mialo by byc np.
Od żłobka aż po grób, w moim sercu jeden klub. FC Barcelona.
Mi jest obojętnie, ale szczerze mówiąc wątpie, aby ten dział z konsolami był popularny. Ale jak Wam zależy to zawsze można spróbować, ale mało użytkowników według mnie byłoby zainteresowanych .
Przyglądam się wynikom ankiety...
Maciek, najpierw napisz, czy taki dział w ogóle ma szansę powstać.
Fajnie by było gdyby taki dział powstał...można by było napisać jakiś ciekawostki o danej konsoli, gierki itp.
Ten dział to najgorszy pomysł pod słońcem (każdego dnia coraz mniej kochanego słoneczka ) Może z 8 osób na tym forum ma konsole, a 2 z nich aktywnie kupują nowe gry (które są po 200zł). To oznacza że dyskusję prowadziło by 2 osoby a 6 innych by się temu przyglądało i czasami dodawało swoje zdanie. To jest moje zdanie na ten temat i nikt niemusi się z nim zgadzać. Moje liczby osób śą tak małe ponieważ na pewno bardzo mało osób stać na zestaw: komputer+internet+co jakiś czas nowe części do pc+gry na pc+konsolę+nowe gry na konsolę=miesięczny zarobek moich starych (i na pewno nietylko moich)
Mnie też to wisi.Jak będzie dużo zainteresowanych ludzi to wiadomo że powtanie taki dział( ) o konsolach.I tak uważam że to jest ale to tylko mój podgląd na ten temat...
Ostatnio zmieniony 12 lut 2006, 23:34 przez _pAwLiK_, łącznie zmieniany 1 raz.
to odświeżę ten temat i spytam maćka czy taki dział powstanie??
Maćku czy dział KONSOLE ma szanse powstać na tym forum jak widać z ankiety użytkownicy byli za tym
Ja jestem także za tym by powstał.
Maćku czy dział KONSOLE ma szanse powstać na tym forum jak widać z ankiety użytkownicy byli za tym
Ja jestem także za tym by powstał.
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2007, 16:56 przez szajba, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja jestem za. Sam mam PS2 i wiem że taki dział byłby przydatny.
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 21:01 ]
hooded_man : Ja mam kompa, nowe gry na PC, klasyki na PS2 i mnie stać. Po prostu można kupować starsze gry (49 zł). I na pewno więcej osób ma konsole.
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 21:01 ]
hooded_man : Ja mam kompa, nowe gry na PC, klasyki na PS2 i mnie stać. Po prostu można kupować starsze gry (49 zł). I na pewno więcej osób ma konsole.
no to czekamy na decyzje Maćka
Wskażcie tematy, które dotyczą konsol (oprócz tematów przyklejonych o emulatorach).
Teraz to nie ma ich zbyt wiele,ale gdyby powstał ten dział na pewno użytkownicy by w nim pisali.A gdyby nie cieszył się popularnością to byś go usunął.
no ale co niby by było w takim dziale? "jaką masz konsolę?" i co więcej? rozmowy o grach? to nie warto nowego działu tworzyć. ja bym po prostu do nazwy "gry komputerowe" dodał "i konsolowe" i przy nazwie tematu dawałoby się znaczyć z nazwą konsoli, np PS3 PS2 Xbox itp itd. a o problemach z nimi sądzę, ze możnaby śmiało pisać w "hardwarze" i nic by się nie stało.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
A ja przypominam, ze ostatnio chceliscie DZIAŁU(!) motoryzacyjnego...
Jak widac, mamy zatrzesienie takich tematów. Po prostu nie wiem od którego zacząć.
Jak widac, mamy zatrzesienie takich tematów. Po prostu nie wiem od którego zacząć.
Takie tematy na pewno by sie znalazły tylko że są albo w grach komputerowych albo w sprzęcie i nikt nie wie że istnieją. (sam jeden zakładałem)
Skoro temat konsol nie cieszy się prawie żadnym zainteresowaniem to i nie ma sensu tworzyć pustego działu. Dlatego prosiłem o wskazanie tematów dotyczących konsol. Działów "duchów" nie potrzebujemyszajba pisze:Teraz to nie ma ich zbyt wiele
Gdybać nie lubię.szajba pisze:A gdyby nie cieszył się popularnością to byś go usunął.
Gdybyście byli w przyszłości zainteresowani jakimkolwiek NOWYM DZIAŁEM na Forum, proszę podawać wpierw tematy, które przemawiają za sensem utworzenia takowego działu
ok maciek szanuje twoją decyzje
ja może przetłumaczę słowa Maćka na Wasze : chcecie taki dział, to najpierw zakładajcie odpowiednie tematy. Jeśli sobie nie poradzimy z ich umiejscowieniem, a będzie ich naprawde dużo, wtedy powstanie nowy dział.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"