Egzaminy Gimnazjalne 2006/2007
PS:
Powiem wam co u nas w szkole wymyśliła dyrekcja

Dośc niedawno wprowadzono, że mamy mieć na zmiane kapcie. I w związku z tym na egzamin mam być w garniaku i mieć kapcie na zmiane zamiast pantofli

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Cała klasa to wybrechtała, a jak powiedziałem starszej to powiedziała, że dyrektorka jest dałnem. Podobno nie będą nas chcieli wpuścić na egzamin. Jak tak zrobią to tam zrobie bardache bo mnie ta szkoła wkurza, a za 2 miechy spadam z tego syfu więc moge troche teraz ich powkurzaćroma pisze:no ale jeżeli tak ma być to twoja szkoła jest pogięta
jak ich zrobisz w ciach, i tak nikt nie będzie ściągał, komisja tak zarządziła że kto choćby na 0,5 sekundy się odwróci to zabierają kartkę i test nie zaliczonyAdamo pisze:A ja ich zrobię w [ciach] i nic im nie dam
szpon, O co Ci chodzi? O długi tydzień w Maju? Bo jeżeli tak to my mamy tylko 3 dni wolne.po testach jest nie dwa a tydzień wolnego chyba 9 dni dokładnie
Najprawdopodobniej najpierw piszemy część humanistyczną.dariusz pisze:Czy ktoś wie jakie testy piszemy w wtorek najpierw?
A kto powiedział, że ja się będe odwracał? Ja tylko zadanie będe liczył, kto chce to niech powie, ja mu rzuce co trzebajak ich zrobisz w ciach, i tak nikt nie będzie ściągał, komisja tak zarządziła że kto choćby na 0,5 sekundy się odwróci to zabierają kartkę i test nie zaliczony
Mogliby je dać jutro.25. i 26. kwietnia w 'Wyborczej' będą testy, które naprawdę będziemy pisać.
Nauczysz się?? i tak dadzą ci inny niz mieli wszyscy....szpon pisze:potem kupić tą wyborczą i nauczyć się tego co będzie na teście