[szukam]Programu do tworzenia obrazu dysku/partycji
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Chciałbym sobie zrobić obraz partycji systemowej na wypadek uszkodzenia systemu. Szukam dobrego programu, który zrobi obraz szybko i bez błędów
Re: [szukam]Programu do tworzenia obrazu dysku/partycji
Norton Ghost
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
partition magic
Kod: Zaznacz cały
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=59&id=453
Popieram Dariusza. Używam Norton Ghost od dawna i powiem, że nie mam z nim żadncyh problemów. Po za tym są inne programy:
-Acronis True Image
-Paragon Drive Backup
Słyszałem kiedyś, że szło to zrobić programe Nero 7 ale nie jestem pewien. Najlpiej zrób to tymi co wymieniłem powyżej.
-Acronis True Image
-Paragon Drive Backup
Słyszałem kiedyś, że szło to zrobić programe Nero 7 ale nie jestem pewien. Najlpiej zrób to tymi co wymieniłem powyżej.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, 16:28 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
A idzie.Słyszałem kiedyś, że szło to zrobić programe Nero 7
Wchodzisz do startu-->Nero 7 (u mnie pisze Nero 7Premium)-> Dane--> Nero Back It Up
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
Dzięki . Zainstalowałem sobie Acronis True Image i zrobiłem sobie obraz partycji do próby i działa bez zarzutu. Z Paragon Drive Backup już kiedyś korzystałem ale ciągle wyskakiwał mi error przy robieniu obrazu partycji. Co do Norton Ghost to nie jest taki zły a przytym dosyć funkcjonalny.
W najnowszym Komputer Świat EXPERT jest program Paragon Drive Backup 8.5 wersja Pełna. Kozt 9.90 zł.