[Szukam] Program tworzący instalator PL.
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Witam! Tak jak w temacie szukam programu tworzący instalatory. Widziałem kiedyś, że był taki temat ale ja szukam takiego urządzenia po polsku. Czy ktoś by mi mógł podać tutuły?? Jeżeli ktoś chce podać angielsą wersję to proszę jeszcze o link do spolszczenia. Z góry dzięki.
Re: [Szukam] Program tworzący instalator PL.
Inno Setup
Jeżeli nie będziesz wiedział, jak się obsługuje ten program to napisz w tym temacie, na PW lub e-maila.
PS
Kod: Zaznacz cały
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=143&id=2051
Program pozwala na utworzenie instalatorów dla np. programów. Nie pamiętam, w jaki sposób się tworzyło instalator w tym programie, ale kiedyś używałem Inno Setup i u mnie działał.Uwaga!
2. Polską nakładkę można pobrać w dziale: PROGRAMY -> Dodatki -> Polskie lokalizacje
Jeżeli nie będziesz wiedział, jak się obsługuje ten program to napisz w tym temacie, na PW lub e-maila.
PS
Raczej programu .Robertinho pisze:ja szukam takiego urządzenia po polsku
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 19:19 przez Piotrek_L, łącznie zmieniany 1 raz.
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
Re: [Szukam] Program tworzący instalator PL.
Dzięki wielkie. Oto mi chodziło. Masz plusa.