ikona w tray'u
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość wykasowania ikony tray z dolnego paska narzędzi. Chodzi o to aby program dalej działał jak gdyby nigdy nic, a ikonka zniknęła - jakiś wpis w rejestrze lub ustawienie.
Re: ikona w tray'u
PPM na Pasku zadań-> Właściwości -> Zakładka Pasek Start -> Pole Obszar powiadomień -> Dostosuj ->I przy wybranej aplikacji dajesz na Zawsze ukryty.
Wydaje mi się że o to chodzi .
Wydaje mi się że o to chodzi .
Ostatnio zmieniony 26 maja 2007, 16:21 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
Podałeś mi przykład na ukrycie ikony... ja potrzebuję jednak aby ona ikona całkowicie zniknęła (aby jej nie było nawet po kliknięciu tej strzałeczki)
pytanie jaki program! a tak () to 90% takich programów ma opcje wyłączenia tej ikony
uTorrent i TRIXX...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
90%, mam mase programów i jakoś w żadnym z nich nie znalazłem wyłączenia tej ikony (chba, że trzeba pogrzebać - ale o to właśnie mi chodzi - w plikach), tak więc u mnie wynosi to 0 procent.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
90%, mam mase programów i jakoś w żadnym z nich nie znalazłem wyłączenia tej ikony (chba, że trzeba pogrzebać - ale o to właśnie mi chodzi - w plikach), tak więc u mnie wynosi to 0 procent.
utorrent - Opcje, Ustawienia i odznaczasz opcję Ikona zawsze w tray'u, i jak chcesz mieć zminimalizowanego do paska zadać a nie do tray'a to odznacz również opcję Minimalizuj do tray'a