Macie drugą połowe ??

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj! ;)
W tym dziale nie są zliczane posty!

<<

szpon

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 8 cze 2007, 21:21

Re: Macie drugą połowe ??

ja niestety nie mam, kiedyś taka jedna bardzo mi się podobała, kupowałem jej prezenty i to dość drogie, mówiłem jej że mi się podoba, w końcu zapytałem się czy chce ze mną chodzić, odpowiedziała NIE :rozpacz:
na razie nie mam żadnej na oku

<<

Adamo

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Adamo » 8 cze 2007, 21:36

Stand_Up -
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 12:19
mad_prince -
Wysłany: Dzisiaj 21:15
A podobno mamy nie nawracać do starych tematów... :evil: :evil: :evil:
<<

mad_prince

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: mad_prince » 8 cze 2007, 21:43

chyba nieaktualnych :P i nie pisać postów nie na temat, chcesz warna?:P z resztą gdzie tak napisano?
Ostatnio zmieniony 8 cze 2007, 21:47 przez mad_prince, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

zioomus

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: zioomus » 8 cze 2007, 23:46

Ja miałem... Pochodziłem 7 miesięcy i ona ze mną zerwała... Cóż to był za szok bo nic na to nie wskazywało... Ale co tam :] Teraz mam parę na oku ale to trzeba trochę czasu aby je "wyrwać" :]
Zapraszam do mojej galerii :)
<<

Rafal560

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Rafal560 » 10 cze 2007, 09:47

Mat, Ten głupi temat ma już ponad rok ;) Może w tedy moderatorzy byli "troszeczkę" inni :) Już nie pamiętam.

Ja mam dziewczyne ale nie aż taką laskę. Na ch*j mi jakaś piękna blondyneczka?? Brunetki też są "dobre" :]

Co mnie intryguje?? No oczywiście 13-sto lub 15-sto latki którzy coraz częściej uprawiają sex :kwasny: . Ale to ich sprawa :zakrecony:
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie :]
<<

88bonzo

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: 88bonzo » 11 cze 2007, 07:40

Widzę ze tu sami "szpece" od wyrywania "lasek". To może ja dodam parę słów od siebie :P

Czytając Wasze posty, wnioskuję ze poszukujecie "laski" (wyrażenie to kojarzy mi sie z tępą farbowaną blondyneczką) tylko po to by wskoczyć z nią do łóżeczka, bądź zrobić to przy pierwszej lepszej okazji, nawet nie zwracając uwagi na miejsce. Zupełnie nie rozumie takiego zachowania, tym bardziej w wieku 13-16 lat! jakaś paranoja :przestraszony: Tego, ze ten Wasz "związek" przetrwa nie jesteście nigdy pewni na 100%. A teraz odpowiedzcie sobie na pytanie: Czy w starszym wieku, (powiedzmy koło 20-20paru lat) szukając naprawdę wartościowej dziewczyny z którą wiązalibyście już poważne plany, chcielibyście natrafiać tylko na takie (teraz przepraszam za wyrażenie) które były "szturchane" przez pół osiedla? Z resztą dla mnie wydaję się śmieszne, mówić o poważnym związku w wieku 13 lat :) znajomość nawet ciut bliższa, przyjaźń - owszem! ale nic więcej ;) wiem to ze swojego doświadczenia. Teraz możecie pomyśleć - znalazł się "staruch doświadczony" - ale sami kiedyś mi przyznacie rację :P Bla bla bla koniec tej paplaniny :D od tego macie rodziców ;) ja przepraszam za mały OT.

Osobiście mam dziewczynę :) jesteśmy już ze sobą hmm całkiem grubaśno ponad 2 lata :) i sądzę ze to coś poważniejszego :)

Pamiętajcie, wybierajcie mądrze. Przede wszystkim patrzcie na to co w środku: w sercu i w głowie. Później dopiero to co na wierzchu.
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
<<

keka

Post autor: keka » 11 cze 2007, 09:09

ja mam swoją drugą połowę już od 1,5 rouku, jest dobrze i zapowiada się jeszcze lepiej :super: mimo że tochę dystansu nas dzieli (około 700km) :/