[problem]z usunięciem VistaTransformation Pack 7.0
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Niedawno usunąłem Vista Transformation Pack 7.0 z systemu. Niestety zostały po nim resztki, np. czcionki, tapety itp. Do usunięcia tych plików próbowałem programów do czyszczenie dysku, plików tymczasowych itd. Czy da się jakoś te pliki po usuwać?
Re: [problem]z usunięciem VistaTransformation Pack 7.0
Simek, spróbuj włączyć domyślny styl systemu WIN XP (PPM na pulpicie>Właściwości>Kompozycje) i wybierz Windows XP, a potem już ZASTOSUJ i na OK.
A co do czcionki:
PPM na pulpicie>Właściwości>Wygląd
Kliknij na przycisk "Efekty..."
I tam gdzie masz: "Użyj następującej metody wygładzania..." z rozwijanej listy wybierz "Standardowe", a potem ZASTOSUJ i na OK.
A co do czcionki:
Kliknij na przycisk "Efekty..."
I tam gdzie masz: "Użyj następującej metody wygładzania..." z rozwijanej listy wybierz "Standardowe", a potem ZASTOSUJ i na OK.
Ostatnio zmieniony 8 lip 2007, 11:25 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Próbowałem już tak. Mam ustawiony styl Windows XP ale niestety z tymi czcionkami, tapetami itp. z Vista Transformation Pack 

Simek, to spróbuj jeszcze tak:
Przycisk "Wygląd..." zaznacz "Użyj dużych ikon" klikasz na OK, potem ZASTOSUJ i znów OK. Potem powtarzasz to wszystko z tą róznicą, że odznaczasz "Użyj dużych ikon".
Przycisk "Wygląd..." zaznacz "Użyj dużych ikon" klikasz na OK, potem ZASTOSUJ i znów OK. Potem powtarzasz to wszystko z tą róznicą, że odznaczasz "Użyj dużych ikon".
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Niestety nie działa. Dalej to samo
[ Dodano: Nie 08 Lip, 2007 12:08 ]
Utworzyłem nowe konto i problem znikł

[ Dodano: Nie 08 Lip, 2007 12:08 ]
Utworzyłem nowe konto i problem znikł

dobrze ze problem znikł, napiszę tylko że ja jak miałem vista transformation pack 7.0 (jest on cały w błędach) to usunąłem go bez najmniejszego problemu
Ja już wole nie instalować dodatków do systemu typu Vista Transformation Pack