Brak dysku?
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Siemka mam problem przy instalacji windowsa xp pro. u mojego kuzyna. Ma on płytę główną asus k8v-x se. Mianowicie odpala się windows przez biosa wszystko ładnie do czasu kiedy chcę zainstalować wina od nowa. Pisze Jeśli chcesz zainstalować windowsa xp naduś enter. Kiedy daje enter pisze ze niewykrywa dysku twardego. Dysk twardy jest firmy seagate. Co jest nie tak?
Re: Brak dysku?
Bardzo podobny problem:
Może uda Ci się coś wywnioskować...
Kod: Zaznacz cały
http://forum.idg.pl/lofiversion/index.php/t7480.html
Ostatnio zmieniony 1 sie 2007, 14:29 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Bios wykrywa dysk?
Zapytasz co to bios a zabije...
Zapytasz co to bios a zabije...
no ale jak robie u siebie to przestawiam zeby startował komp z płyty wszystko sie ładuje, daje enter i pokazuje mi dyski do sformatowanie a u niego jak dam enter to nie pokazuje zadnego dysku. Dysk jest dobrze podłączony bo ma starego windowsa i mu gra ale formata trzeba zrobić bo coś usunął i komp niedziała jak powinien.
Ostatnio zmieniony 1 sie 2007, 15:49 przez Rudolf Bury, łącznie zmieniany 1 raz.