Re: [Ranking] Jaki masz komunikator internetowy?

Wszystko co związane z Internetem.
Gdy testowałem AQQ 2.0 Beta 161, okazało się, że nie ma tam tej opcjiIwan pisze:- łatwe wysyłanie screenów (taka mała rzecz, a bardzo przydatna)
w AQQ 1.4.8 build 166 jest ta opcja i wiele innych których jeszcze nie ma w AQQ 2.0 ale będą.bartekmp pisze:Gdy testowałem AQQ 2.0 Beta 161, okazało się, że nie ma tam tej opcji.
Trzeba będzie napisać na forum AQQ.eu o dodanie tej funkcji.
Skype jest bardziej do rozmów głosowch, ale jeśli chodzi i pisanie to AQQ jest lepszeAdamo pisze:Używam AQQ i GG, ale tylko sporadycznie na nim pisze (jestem dostępny praktycznie cały czas), bo częściej rozmawiam na skype. Jest użyteczniejsze
A zwęzić sie go nie dało?Kiedyś używałem Aqq. Podobał mi się nawet ale jakoś był dla mnie za szeroki.
Na Linux-ie też można korzystać z oficjalnych aplikacji do obsługi protokołu GG. Można:pan jUzek pisze:zachęcę do przeczytania ciekawego regulaminu GG ZWŁASZCZA użytkowników linuksa którzy korzystają z sieci GG
Ta, ale jakość dźwięku jest taka, jakbyś gadał z zaświatów.tomekcz pisze:Używam je ponieważ najnowsze Gadu-Gadu (Czyli 7.7 w chwili obecnej) ma możliwość "Dzwonienia za Darmo do Użytkowników Gadu-Gadu" w ten sposób działa tak samo jak komunikator Skype
Web Gadu-Gadu można korzystać pod linuksem tylko że komunikator w przeglądarce to raczej niezbyt dobre rozwiązanieNa Linux-ie też można korzystać z oficjalnych aplikacji do obsługi protokołu GG. Można:
1. uruchomić Web Gadu-Gadu w przeglądarce Internetowej
Wczoraj właśnie wgrałem sobie tą beta wersję i nie za bardzo mi się podobaszpon pisze:beta testy wersji 2.0
Taa, od kiedy im podałem mój numer telefonu to sie nie mogę od reklam odgonić...Dobrus pisze:Zagłosowałem na AQQ, ponieważ:
1. Wapstery, i co jakiś czas darmowe gadżety na komórki.
2. Obsługa wielu sieci.
3. Działa bezbłędnie.
4. Ładny wygląd i można zmieniac "skórki" a w GG7 jak wiadomo nie można.
5. Jest lepsze od GG pod każdym względem, a ludzie używają GG tylko dlatego, że się do niego "przyzwyczaili"