[polecam]JetAudio7

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

Capon

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Capon » 9 sie 2007, 21:29

[polecam]JetAudio7

jetAudio w wersji Basic to darmowa odmiana tego znakomitego odtwarzacza multimediów. Program nazywany jest kombajnem multimedialnym i uważany jest za jednego z konkurentów popularnego Winampa. Aplikacja oprócz standardowych plików audio/wideo odtwarza również Video CD i DVD. Możliwe jest rippowanie płyt CD, edytowanie tagów, konwertowanie plików audio, rejestrowanie dźwięku, odtwarzanie radia internetowego, itd. Przydatną funkcją programu jest możliwość nagrywania płyt Audio CD. Program można zminimalizować do paska tray, a także do belki.

Obrazek

Obsługiwane formaty:
WAV, MP1, MP2, MP3, mp3PRO, PLS, M3U, MPG, MPEG, WMA,ASF, WMV, AVI, DIVX, OGG, AIF, AIFF, QT, MOV, MP4, AU, SND, RA, RAM, RM, RMM, MID, RMI, KAR, IMS, MOD, S3M, XM, MTM, STM, IT, ULT, 669, FAIR, MED, MDL, MDL, NST, OKT, WOW, APE, MPC, FLAC, OGM, MKV.

Niektóre z wyżej wymienionych formatów wymagają instalacji zewnętrznych kodeków.

Wymagania systemowe:
- Procesor Pentium 800 MHz lub szybszy
- 256MB pamięci RAM (rekomendowane 512MB)
- 40 MB miejsca wolnego miejsca na HD
- System operacyjny Windows 98/Me/2000/XP/Vista
- Karta dźwiękowa

Link Download:
http://i.download.idg.pl/fannef/00e0459 ... _BASIC.exe
Ostatnio zmieniony 9 sie 2007, 21:31 przez Capon, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 9 sie 2007, 22:01

Re: [polecam]JetAudio7

W Jet Audio już od kilku lat odtwarzam muzykę - elegancki wygląd i duża funkcjonalność (kombajn, jak powiedziałeś) przekonały mnie do tego odtwarzacza. Chociaż nie wiem, czy te wymagania sprzętowe nie są trochę przesadzone - na starszym kompie najnowsza wersja działa bez zarzutu, pomimo, że ma 128 RAM...
Ostatnio zmieniony 9 sie 2007, 22:01 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

pan jUzek

Post autor: pan jUzek » 9 sie 2007, 23:14

- Procesor Pentium 800 MHz lub szybszy
- 256MB pamięci RAM (rekomendowane 512MB)
- 40 MB miejsca wolnego miejsca na HD
- System operacyjny Windows 98/Me/2000/XP/Vista
- Karta dźwiękowa
:rotfl:

Z takimi wymaganiami to ten program u mnie nie przejdzie, ja szukam raczej wydajnych (winamp i classic skin lub foobar2000) a takie coś co wymaga 512MB RAM i procesora 800MHz (nie no na pentium III i 512MB RAM to się dało płynnie pograć w vice city) :D
<<

Capon

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Capon » 10 sie 2007, 01:38

Ale te wymagania są zawyżone bo ściągnąłem je z jakiejś strony bo ten program mi płynnie chodzi na moim kompie, a naprawdę warto go zainstalować i gwarantuję że nie pożałujecie ;)

Procesor Intel Pentium III 601MHZ, 384 MB RAM, karta graficzna NVIDIA GeForce2 MX/MX 400

PS: Jakby co to posiadam nawet do niego spolshczenie
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 01:41 przez Capon, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
<<

Simek

Post autor: Simek » 10 sie 2007, 12:23

Choć to "kombajn" to i tak wole ALLPlayera i Winampa :P Korzystałem kiedyś na starym kompie z Jet Audio i nie jest najgorszy. Ja wole jednak prostrze programy :P