Poszukuje współpracowników
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Poszukuję współpracowników dla portalu o serii gier NBA Live.
Obecnie jestem w trakcie początkowym ponieważ przenoszę stronę na nowy serwer i nową domenę.
Dla zainteresowanych mogę podać adres dotychczasowej domeny, lecz za dużo zobaczyć tam nie zobaczycie bo stronę wstrzymałem aż do odwołania. (http://nbaseries.info)
Adresu nowej domeny nie będę zdradzał bo nie ma to większego wpływu. Mogę powiedzieć że domena zostanie zmieniona z ".info" na ".pl"
Aby móc być współpracownikiem należy posiadać następujące kwalifikacje:
Osoba ta powinna spełniać następujące kryteria:
* konieczna jest znajomość języka polskiego i bezproblemowe posługiwanie się nim!
* oczekuje ludzi z pasją i inicjatywą
* znajomość podstaw HTML'a oraz w mniejszym stopniu PHP
* powinna być opanowana i solidna w tym co robi, systematyczna nie chce osób ze słomianym zapałem!
Co oferuje w zamian:
* Współpracownik portalu otrzymuje pocztę z domeną "nick@nazwadomeny.pl"
* Możliwość rozwoju własnych umiejętności dziennikarskich i sportowych.
* Prace w miłej ekipie !
Kandydatów proszę o kontakt pod adresem e-mail: machoni-m1@o2.pl lub pod numerem gg: 1567049 (niewidoczny)
Serdecznie pozdrawiam Machoni.
Poszukuję współpracowników dla portalu o serii gier NBA Live.
Obecnie jestem w trakcie początkowym ponieważ przenoszę stronę na nowy serwer i nową domenę.
Dla zainteresowanych mogę podać adres dotychczasowej domeny, lecz za dużo zobaczyć tam nie zobaczycie bo stronę wstrzymałem aż do odwołania. (http://nbaseries.info)
Adresu nowej domeny nie będę zdradzał bo nie ma to większego wpływu. Mogę powiedzieć że domena zostanie zmieniona z ".info" na ".pl"
Aby móc być współpracownikiem należy posiadać następujące kwalifikacje:
Osoba ta powinna spełniać następujące kryteria:
* konieczna jest znajomość języka polskiego i bezproblemowe posługiwanie się nim!
* oczekuje ludzi z pasją i inicjatywą
* znajomość podstaw HTML'a oraz w mniejszym stopniu PHP
* powinna być opanowana i solidna w tym co robi, systematyczna nie chce osób ze słomianym zapałem!
Co oferuje w zamian:
* Współpracownik portalu otrzymuje pocztę z domeną "nick@nazwadomeny.pl"
* Możliwość rozwoju własnych umiejętności dziennikarskich i sportowych.
* Prace w miłej ekipie !
Kandydatów proszę o kontakt pod adresem e-mail: machoni-m1@o2.pl lub pod numerem gg: 1567049 (niewidoczny)
Serdecznie pozdrawiam Machoni.