[ Informacja] Odeszła legenda.
Jest to wielka strata dla rajdów jak i graczy.
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
nawet na pewno by nie było, bo nazywalaby się inaczejszpon pisze:Gdyby nie ten słynny super rajdowiec, to by pewnie w ogóle nie było gier z serii Colin.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Pewnie, zazdrosny tez jestem o karierę Dody i Mandaryny, o to, że K. Kononowicz startował z "Podlasia XX wieku" a nie ja, choć nie jestem z Białegostoku, o kolczyki i włosy M. Wiśniewskiego jestem zazdrosny, no i jeszcze o to, że on umiał jeździć samochodem a ja nie...coleczka pisze:przemawia tylko przez Was zazdrosc - bo pokazywali go w TV ...bo jezdzil samochodem ..bo satc go bylo na kurs pilotazu ....
Pewnie, zazdrosny tez jestem o karierę Dody i Mandaryny, o to, że K. Kononowicz startował z "Podlasia XX wieku" a nie ja, choć nie jestem z Białegostoku, o kolczyki i włosy M. Wiśniewskiego jestem zazdrosny, no i jeszcze o to, że on umiał jeździć samochodem a ja nie...coleczka pisze:przemawia tylko przez Was zazdrosc - bo pokazywali go w TV ...bo jezdzil samochodem ..bo satc go bylo na kurs pilotazu ....
a wiesz dlaczego...?Kocyk pisze:ja go nigdy w telewizji nie widziałem,
Po pierwsze. Adolf gdy NIE zginął, LECZ popełnił samobójstwo miał o ile pamietam z 56 lat...Kocyk pisze:Jan Paweł II i Adolf Hitler umierają tak młodo