Posty sprzeczne z regulaminem?
Obecnie brak zgłoszonych postów w kolejce do moderacji więc sytuacje oceniam jako:
SUPER (wszystkie posty są zgodne z Regulaminem (wg WAS) i Wam sie podobają)
Mroczny pisze:ale na poziomie który powoli zanika !
Przypomne tylko ze "poziom" (jak to nazwałeś) kształtujesz m.in
TY Wiec moderacja i Administracja nie ma tu nic do rzeczy. Nie ma wpływu na poziom postów...
Nie mam zielonego pojecia po co ten temat i do czego ma on doprowadzic. Czy sa to tylko niczego niewarte zażalenia, wylewanie smutków chwili. Bo nic z pierwszego postu nie wynika na w tej kwestii... A może mamy przyjmowac na forum tylko Uzytkowników z danym poziomem IQ wg certyfikatu wydanego przez okreslona organizacje?
Carlik pisze:Kiedyś
Typowy syndrom zapamietywania tylko "dobrych rzeczy", a zapominania o "tych złych", "sentyment przeszłosci".
szpon pisze:Poza tym zastanów się, na forum jest dużo ponad 5000 użytkowników, czasami administracja może nie wyrabiać.
Czyt wyzej: "brak zgloszonych postow do moderacji" wiec nie jest źle.
3. Główny cel utworzenia tego forum - moim zdaniem każdy sam potrafi na to odpowiedzieć.
Pierwszy dział Forum, pierwszy dział strony głownej.
minas pisze:Moim zdaniem jak forum się pojawiło to także mieliście mniej wiedzy na rózne tematy zaczeliście wchodzić na forum czytac tematy interesować sie niektórymi sprawami pisanymi tutaj i sie teraz mądrzycie że na forum spada poziom a to nic dziwnegoi skoro uważacie się za najmądrzejszych
Ktoś Wam pomógł zdobyć wiedze gdy byliscie "dziecmi neo", a teraz nie chcecie pomagać dzieciom neo? Czy od razu rodzicie się z wiedzą poziomu studenckiego? Czy nauczyciele Wam nic nie przekazuja z wiedzy bo przeciez jestescie "g.łupsi" od nich? wtedy nikt nigdy by nic się nie nauczył...
Mroczny, proszę o przykłady rozpoczętych przez Ciebie tematów w których "propagowałeś" wysoki poziom intelektualny dyskusji na Forum. Masz jakieś tematy w dziale "Sprawdzone porady" a może jakis napisales i chcesz zeby został tam umieszczony? Nie? Lub mój PW najwidoczniej szwankuje, muszę zgłosić się do Admina (do mnie) zeby przejrzał co dzieje sie nie tak z komunikacja PW miedzy nami...
Przestroga dla innych próbujacych zakładać takie tematy:
naprawe poziomu postów zaczynajcie od swoich postów!
Inaczej dyskusja nie ma sensu...
Ostrzeżenie dla
Mroczny jest wynikiem jego prośby o nie. Daje przykład "dzieciom neo", ze wszyscy są traktowani równo na forum. I wszyscy muszą przestrzegac Regulaminu i Netykiety (owszem - trudne słowo!
)
Skarg na Moderatorów nie miałem od na pewno kilku ładnych miesiecy (już nie pamietam kiedy). Wiec dyskusja w te stronę nie ma żadnych podstaw. Choc sam mam "pewne" zastrzeżenia które będę wyjasniał jak zawsze kanałami bardziej prywatnymi...