[moje smuty] co z naszym poziomem postów na forum?
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
Re: [kolejne smuty] co z naszym poziomem postów na forum?
Mroczny ogarnij się człowieku
Gigabyte GA-M720-US3,AMD Athlon II 245 2.9 3.534 1.4V,4GB Kingmax 800 811,WD Caviar 3200AAKS,Samsung F1 750GB,PALIT GF9600GT 512MB,X360 Arcade Falcon, PSP2004 5.00 m33-6.
Carlik, to może ty twierdzisz że on nie ma z tego nawet grosza ?
Nawet jeśli ma to i tak pewnie więkoszść daje na opłacenie serwera (chyba , że się mylę : ] )
Gigabyte GA-M720-US3,AMD Athlon II 245 2.9 3.534 1.4V,4GB Kingmax 800 811,WD Caviar 3200AAKS,Samsung F1 750GB,PALIT GF9600GT 512MB,X360 Arcade Falcon, PSP2004 5.00 m33-6.
z tego co wiem to opłacenie servera nie jest specjalnie drogie... więc chcąc nie chcąc kasę z tego ma ;] i to dzięki temu że non-stop rejestrują sie na jego stronie dzieciaki w wieku od 9-13 lat które nie potrafią gry przejść bez spolszczenia _-_
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2007, 17:24 przez Nivener, łącznie zmieniany 1 raz.
Mhroczny, boli cię to że maciek ma z forum kasę? Rozdawaj ulotki to też będziesz miał.
na serwer...Alkohol pisze:maciek ma z forum kasę?
750GB miesiecznego transferuMroczny pisze:z tego co wiem to opłacenie servera nie jest specjalnie drogie
80GB dysk twardy
Zobacz sobie w firmach hostingowych za ile dostaniesz serwer o takich parametrach i pierD. się mocno w głowę jeżeli wcześniej to cena nie zwali Cię z nóg!
Ale, że do sponsorowania strony nie przyłozyłeś się ani złotówki więc na ten temat nie powinieneś się w ogóle udzielac i ja nie musze się Tobie z niczego tłumaczyć. Ludzka bezczelność nie zna granic...
Zeszlismy z tematu, więc wracamy do tematu przewodniego... niskiego poziomu tematów Mrocznego i innych Użytkowników - prosze bardzo kontynuować.... ;P
Ostatnio zmieniony 1 sty 1970, 01:00 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
minas, bo co? Zazdrościsz mi, że zarejestrowałem się tutaj rok prędzej od ciebie? Że bardziej zżyłem się z tymi ludźmi co tutaj postują? Weź się zastanów co piszesz. Temat powstał, bo naprawdę chciałem się pożegnać (patrząc na takie w.w. posty naprawdę słabo się robi), ale na szczęście Mistrz mnie przekonał na gg, żebym został (w sumie to wielkie dzięki ). Więc chłopcze - popatrz na mój opis i zastosuj się do niegoDla mnie bardziej bezsensu jest temat "pożegnanie" chyba dobrze każdemu znany i to jego autora bym zjechał bardziej niż jakiegoś małolata pytającego o format win.
Na Twoim miejscu nie ciagnalbym tego dalej..... jesli to bedziesz rozwijal to bedzie tylko gorzej ... wiec zastanow sie nad tym co piszesz i kogo krytykujesz i co komu wytykasz..... wiecej nic nie powiem..... moim zdaniem zaliczasz sie do TYCH dzieci !!!!!! moje zdanie - nie strzelaj slepakami zanim sie nie upewnisz co, gdzie i za ile kosztuje ;pMroczny pisze:z tego co wiem to opłacenie servera nie jest specjalnie drogie... więc chcąc nie chcąc kasę z tego ma ;] i to dzięki temu że non-stop rejestrują sie na jego stronie dzieciaki w wieku od 9-13 lat które nie potrafią gry przejść bez spolszczenia _-_
::: Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi :::
coleczka, i nic więcej...
Adamo tak twój temat jest dla mnie bez sensu. Chcesz sie pożegnać to nara a nie robisz jakieś przemówienia nie wiadomo po co. I nawet mi nie przyszło do głowy że jesteś zarejestrowany rok wcześniej niż ha tak naprawde (cenzura) mnie to obchodzi. Tak samo ten temat jest bezsensu
gar95 << kolejny przykład głaskania głąba ! 2 warny ? ja i pewnie inny by go wywalili... ale cóż administracja, administracja....
Każdy zasługuje na drugą szansę.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
mad_prince, sie wie... ale bez przesady...
no ale jakiej przesady? dostał 2 warny i musi się pilnować, żeby nie dostać 3. Własnie po to są trzy, żeby dać komus szansę na poprawę, anie walnąć od razu maksimum.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Mrok, śmieszne są te twoje wyrzuty, zwłaszcza jak zobaczyłem forum "pier.doleniewbambus" na którym sie udzielasz. Bądz chłopie konsekwentny, bo to mi pod hipokryzje podchodzi...
nie no to było dobre haha xD nie no wymiatasz... to forum było założone dla tzw. zj**w i takich tam wiec sory ale nie masz prawa pijany starcze policzyć mi tego grzechuslavoy pisze:zobaczyłem forum "pier.doleniewbambus"
mad_prince, przesady ? wiesz chyba mało który normalny user wyskoczył by bez powodu na innego z tekstem "ty huju' (w ramach cytatu) i w ogóle...
Mroczny pisze:to forum było założone dla tzw. zj**w
zaliczam i koncze dyskusje bo, jak sam napisałes, głaskac głaba nie bede.Mroczny pisze:wiec sory ale nie masz prawa pijany starcze policzyć mi tego grzechu
slavoy, już się nie denerwuj <glaszcze>
Chodź, pójdziemy na kebab....
PS: A mhorczy jak coś takiego jeszcze raz dowalisz to cie osobiście zbanuje.
Chodź, pójdziemy na kebab....
PS: A mhorczy jak coś takiego jeszcze raz dowalisz to cie osobiście zbanuje.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2007, 20:38 przez Alkohol, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak jeszcze raz zobacze że ktoś założył jakiś temat w tym stylu to wchodząc na forum zacznę śpiewać "Welcome to the Jungle". Więc oszczędźcie mi tego bo talentu wokalnego nie posiadam a jak tak dalej pójdzie to będe musiał go słuchac