[Zablokowanie dostępu do usuwania historii itp.] Opera

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

Tom

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Tom » 21 wrz 2007, 19:46

[Zablokowanie dostępu do usuwania historii itp.] Opera

No właśnie czy da sie zrobić tak jak w temacie, żeby te wszystkie ciasteczka, historię odwiedzanych stron i wpisywanych linków móc usunąć tylko na hasło? Bardzo mi na tym zależy.

Tylko nie piszcie, że:
NARZĘDZIA>PREFERENCJE...>ZAAWANSOWANE>ZABEZPIECZENIA i tam hasło, bo to nie działą :/

Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 21 wrz 2007, 23:06

Re: [Zablokowanie dostępu do usuwania historii itp.] Opera

Niestety nie da się tak w przeglądarce, ale tak <font color=red><b>w ogóle</b></font> to sie da musisz sobie ściągnąć program do szyfrowania np TrueCrypt i zablokowac hasłem foldery odpowiednie z Ustawienia lokalne.... a jeśli można wiedzieć po co chcesz to blokować?
Obrazek
<<

Tom

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Tom » 22 wrz 2007, 09:00

stachu pisze:TrueCrypt i zablokowac hasłem foldery odpowiednie z Ustawienia lokalne....
A czy wtedy przypadkiem przeglądarka nie będzie miała zablokowanego dostępu do tego?

Potrzebne mi to, bo ktoś mi usuwa ciągle historie, a chciałbym jakie on stronki odwiedza.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
<<

stachu

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: stachu » 22 wrz 2007, 09:24

Spróbuj ale nie powinna a jak będzie chciała mieć dostęp to wpiszesz <font color=red><b>po prostu</b></font> hasło :), Bo innrgo sposobu nie ma :)
Obrazek
<<

Stafford

Zaawansowany

Post autor: Stafford » 24 wrz 2007, 21:22

Ja proponuje inny sposob. A mianowicie: ściągamy program perfect keylogger. Program ustawiamy tak, zeby zawsze byl niewidczny, wtedy ta osoba nic nie wie :) Program sluzy do przechwytywania wszelkich znakow pisanych na klawiaturze. Mamy w nim 4 "zakladki" w keystrokers mamy wlasnie wszystkie znaki wpisywane w komunikatorach baz innych oknach. Niestety nie wiem co jest w chats :wstyd: :wstyd: :wstyd: wielki :wstyd: . W screenshots co bodajze 5 minut pojawia sie nam nowy screen. W websites mamy wszystkie odwiedzane strony :) Tak wiec oprocz historii stron mamy rowniez gratis hasla, ktorych oczywiscie nie podgladamy :hyhy:
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2007, 21:41 przez Stafford, łącznie zmieniany 1 raz.