[pomoc]zmiana formatu audio
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
ściągnąłem pliki w formacie mpc i mam teraz problem chce je nagrać na płyte tak aby można to było otworzyć na wieży, magnetowidzie itp. jak/czym zmienić ten format na mp3 tak żeby nie stracić za dużo na jakości? thx
Re: [pomoc]zmiana formatu audio
Może spróbuj CDexem
MPC ---> MP3
Cóż - najlepszy chyba będzie foobar2000.
Pobierzesz go z poniższej strony:
Cóż - najlepszy chyba będzie foobar2000.
Pobierzesz go z poniższej strony:
Kod: Zaznacz cały
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=650&t=24
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
okej MATchlesS, ale jak to zrobić? bo dodaje te pliki do playlisty, zaznaczam wszystkie, klikam prawym przyciskiem na "convert to..." tam ustawiam, że na mp3 robie ok i nigdzie nie moge podać lokalizacji tzn wygląda to tak:
co teraz??
co teraz??
Wpisz do okienka "Folder" nazwę folderu, w którym chcesz umieścić plik mp3 ręcznie. Bo jak zaznaczysz tylko folder to opcja OK będzie nieaktywna a jak wpiszesz do będzie aktywna.
U mnie działa
U mnie działa
Ostatnio zmieniony 7 paź 2007, 15:58 przez Simek, łącznie zmieniany 1 raz.
Po polsku to znaczy wskazać miejsce pliku lame.exe tj. kodera Lame MP3 (można go znaleźć na internecie).Please specify the directory containing "lame.exe"
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
Gdybyś nie umiał znaleźć. To tutaj linkPiotrek_L pisze:Lame MP3 (można go znaleźć na internecie).
Kod: Zaznacz cały
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=36&id=661
Do konwertowania pomiedzy roznymi formatami plikow audio uzywam od zawsze programu:
Easy CD-DA Extractor
Easy CD-DA Extractor
okej MATchlesS, Piotrek_L, Iwan, pomogliście mi, dzięki macie po plusiku