pytanie o avasta
Czy znacie jakieś inne darmowe lepsze antyviry od avasta? byle żeby był po PL.
Na drugie pytanie za szczególnie nie musicie odp głownie chodzi i o 1 pytanie.
Dzięki za wszelkie odp jest mi to bardzo potrzebne...
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
Dokładnie Ci nikt nie odpowie ile akurat na danym configu Avast będzie zapychał pamięć RAM. Aby program stabilnie działał musi być ponad 128MB pamięci RAM - jeśli mniej, to może strasznie zamulać komputer. Ja na starym komputerze (450MHz, 128 RAM) miałem Avasta i często spowalniał działanie komputera - czasem program się zawieszał. Teraz kiedy mam 512 RAM, Avast chodzi całkowicie stabilnie i nie spowalnia pracy komputera. Więc jeśli pytanie tyczy się do Twojego komputera (768 RAM) możesz spokojnie instalować, bo nie będzie Ci spowalniać komputera, a także nie będzie zapychał pamięci RAM.mam pytanie co do avasta. Ile on zrzera pamięci RAM?
Te pytanie sobie odpuszczę, bo są tematy o tym.Czy znacie jakieś inne darmowe lepsze antyviry od avasta? byle żeby był po PL
Karta graficzna nie ma prawie żadnego znaczenia, więc jak chciałeś się czymś pochwalić, to Ci się udało .stachu pisze:800 ultra
Im więcej RAMu tym aplikacje sprawniej działają, więc przy tej porcji pamięci możesz w ogóle nie odczuć, że masz uruchomionego Avasta.stachu pisze:2GB
Bardzo dobrym darmowym antywirusem jest Avira Antyvir. Jak na razie nie doczekał się polskiej wersji, ale wydaje mi się że nie jest on na tyle skomplikowany żeby ktoś kto zna troszkę angielski nie mógł sobie z nim poradzićstachu pisze:Czy znacie jakieś inne darmowe lepsze antyviry od avasta? byle żeby był po PL.
Kod: Zaznacz cały
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=30&id=388
MATchlesS, 800 Ultra to nazwa pamięci...
Srx - po prostu myślałem, że stachu przypadkowo nie wpisał "8" między "8", a "0". Jeszcze ten "geforce'owy" napis "ultra". Sorry...Napisałem poprawną nazwe RAM i nie wiem skąd mat wytrzasnął tą grafe?