[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 4
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 4
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 4 in Entity, line: 4
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 4
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 4
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
Problem z Zakładaniem WWW - .::Forum.Portal24h.pl::.

Problem z Zakładaniem WWW

Wszystko co związane z Internetem.

Czy masz swoją stronę internetową?

Tak
3
75%
Zakładam
0
Brak głosów
Mam w planach założenie
0
Brak głosów
Myślę czy założyć
1
25%
Nie, a szkoda
0
Brak głosów
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów : 4
<<

VBIG

Awatar użytkownika

Topic author

Średnio zaawansowany

Post autor: VBIG » 27 lis 2007, 14:45

Problem z Zakładaniem WWW

A więc tak.
Założyłem sobie stronę na republice :rotfl: ale mam pewien problem... :(
1.Obrazy nie chcą się pokazywać, kiedy wchodzę na tę stronę ( www.kmhp.republika.pl )
Robię stronę w "WebBuliderze" (ale ściągnąłem z Oneta, na kompa) wszystko idzie dobrze, ale tylko z robieniem strony, wszystko gotowe i.t.d. publikuję, wszystko działa, a tu KLOPS!!! :!: W podglądzie strony, jest wszystko, ale gdy wchodzę na tę stronkę... GUZIK!!! Wszytko to co powinno pisać to pisze, ale obrazków <font color=red><b>nie ma</b></font> :( Sprawdzałem w Explorerze i w Mozilli, prosiłem znajomych żeby sprawdzili co oni widzą... Klapa :dobani: Proszę o pomoc!!!
Z poważaniem:
V-Big

<<

bartekmp

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: bartekmp » 27 lis 2007, 16:19

Re: Problem z Zakładaniem WWW

VBIG, wgraj obrazki na serwer, pod taką samą nazwą jak masz w znacznikach img. Jak nie wgrasz na serwer, to się nie pokażą...
Semper in altum
<<

pan jUzek

Post autor: pan jUzek » 27 lis 2007, 16:44

Republika to dno, lepiej skorzystaj z lua.pl lub cba.pl tam skrypty działają bez problemów i praktycznie nie ma reklam (mały banner)
<<

bartekmp

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: bartekmp » 27 lis 2007, 17:24

pan jUzek, na początek, dla mało obeznanych, każdy serwer jest dobry. Jeśli później chciałby zorganizować sobie stronę porządną, albo jakiś wortal, to wtedy zmiana serwera zalecana i konieczna.
Semper in altum
<<

VBIG

Awatar użytkownika

Topic author

Średnio zaawansowany

Post autor: VBIG » 27 lis 2007, 18:38

:padam: dziękuję wam za rady!
Ale jednak, to nie działa :(
Przesłałem na serwer, i za przeproszeniem, DU** :!:
:mur: nie wiem o co chodzi. Więc proszę o inne rady :zawstydzony: