Dla mnie takie sterydy to chwilowa przyjemność. Zaczniesz je zażywać i niby na początku będzie dobrze ale za to jak już Ci trochę przybędzie lat to będziesz bił głową w ścianę bo odczuwasz skutki uboczne, które prawie, że na pewno się pojawią. Od kiedy tyle chemii dobrze wpłynęło na ludzki organizm. Po za tym skutki tego, że to bierzesz mogą (ale nie muszą) pokazać się od razu, czyli częste bóle głowy, nudności itp.
Przecież to jest jak narkotyk. Weźniesz, niby przez chwilę masz ten niby ,,odlot" a za jakiś czas jak ich nie będziesz miał to zniszczysz organizm. Później w starszym wieku skutki uboczne. Taki coś też skraca życie (nie wiem czy to w przypadku sterydów też).
A tak w ogóle: nie czułbyś większej przyjemności, że pracowałeś na te mięśnie sam a nie przy pomocy jakiś tabletek??
Jak dziewczyna lubi, że chodzisz na siłownię to chodź dalej. Ale pomyśl co o Tobie będzie myśleć za parę lat jak zobaczy skutki uboczne (jeżeli planujecie dalsze życie razem). I to nie tylko ona. Pewnie też chodzisz na siłownię bo mieć mięśnie to też szpan ogólny. Niby nikt Ci nie podskoczy. Może i to prawda ale do czasu...
PS. Co do tych napojów energetycznych: czy jak wypiję sobie coś takiego przed meczem to mi to coś pomoże?? Będę miał więcej siły?? Więcej wytrzymam??