maciek120 pisze:A np. bylo w gazecie pare lat temu ze kobieta podniosla lezacego na malym chlopcy Fiata 126P a w zyciu codziennym ma problem z niesieniem zakupow
No tutaj trochę dziwna sytuacja. No ale co Ty byś zrobił jakby Twoje dziecko leżało pod czymś takim. Pewnie byś też spróbował. Ale to tak z lęku. Nie wiedziałbyś co zrobić to byś zaczął podnosić.
maciek120 pisze:Jezeli wkrecisz sobie ze te napoje cos daja to podniesiesz wiecej bo taka juz jest psychika
Hehe. Dzisiaj oglądałem Asterix i Obelix w Brytanii i tam coś im nie wyszło (widziałem tylko urywki) i nie mieli tego swojego napoju co daje tyle siły i ten Asterix wziął zrobił jakiś napój co nic nie dawał i powiedział, że to jest ten magiczny sok. Kolesie go wzięli i rozwalili całe oddziały Rzymskich żołnierzy. To jest bajka ale nie raz się idzie z tym spotkać w rzeczywistości.
Przypomniałem sobie jak mój kuzyn załatwiał te ,,sterydy" (tylko załatwiał, on ćwiczy na sucho i nie po to żeby wyglądać jak yeti, tylko po to żeby mieć trochę większe mięśnie) i mówił też o tych skutkach ubocznych. Jednym co to sprzedawał to mieli wymioty po kilku dniach. To też zależy od organizmu. Ale skutki uboczne będziesz miał i tak.
PS. Teraz już tego nie sprzedaje.
I to było całkowicie legalne. Teraz telefony sprowadza z zagranicy (dobre i zepsute). Więc proszę tutaj nie myśleć, że moja rodzinka to jakiś kryminaliści. Nie, tylko to było chwilowe bo on też ćwiczy. Telefony również legalnie bo kupi za granicą taniej i w Polsce sprzeda drożej.