Re: Jak łatwo schudnąć w wakcje?
P.S Za kilka dni skończę 17 lat
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Mnie uczyli, że to ból sutków bez powodu...globus pisze:Mam ginekomasie jest to taka paskudna choroba ze ma sie duze..... sutki na klacie.
Jest to choroba okresu dojrzewania, czyli jeszcze masz troszkę czasu, każdy ma inny organizm i na przykład Twój może dojrzeć w pełni w wieku np. 20 lat a nie 18globus pisze:U lekaza byłem i mowi ze z czasem minie
A co mają powiedzieć dziewczyny z płaską klatą? Myślisz że one nie mają kompleksów...globus pisze:Dziewczyny zadnej nie mam i nie szukam bo jak ja sie rozbiore.
Idź może raczej do psychologa... ludzie mają dużo większe problemy, rak, AIDS itp. i żyją bo wiedzą że ich dni są policzone a ty się chcesz rzucać z okna...globus pisze:Jest to ogromne obciązenie psychiki juz nawet prawie popełniłem samobójstwo
Mnie też tak się wydaje, tłuści mężczyźni mają duże zderzakiglobus pisze:lekarz mowi ze gruczołow nie mam duzych tylko zostało mi kupe sadła na klatce.
Tylko, że to jeszcze jest spotyka u kobiet. Dość często i jest to normalne. Bierz przykład na naszej szkole. Dużo dziewczyn jest płaskich i dużo jest normalnych no i trochę bardziej pojemne. Ja osobiście pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś ma tak duże sutki więc to jednak spotykane nie jest. Po za tym mówisz to patrząc z boku. Sam pewnie bałbyś się rozebrać przed swoją dziewczyną jakbyś tak miał.Iwan pisze: A co mają powiedzieć dziewczyny z płaską klatą? Myślisz że one nie mają kompleksów...
Ta, u nas może i to rzadko spotykane. Ale przejedź się na basen, na pewno znajdzie się jakiś z cycami większymi niż wspomniane dziewczyny z naszej szkoły A w Stanach, gdzie wpierniczają fast foody na okrągło i inne tłuste badziewie to będzie duużo gorzej na pewno...Robertinho pisze:Tylko, że to jeszcze jest spotyka u kobiet. Dość często i jest to normalne. Bierz przykład na naszej szkole. Dużo dziewczyn jest płaskich i dużo jest normalnych no i trochę bardziej pojemne. Ja osobiście pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś ma tak duże sutki więc to jednak spotykane nie jest. Po za tym mówisz to patrząc z boku. Sam pewnie bałbyś się rozebrać przed swoją dziewczyną jakbyś tak miał.