[Posiadam] Spolszczenie do Arcania: Gothic 4
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
- Poprzednia
- 1
- 2
Odp: [Posiadam] Spolszczenie do Arcania: Gothic 4
Kwestia zgodności programów jest zazwyczaj poruszana wtedy, kiedy do sprzedaży wchodząjan pisze:Mam jeszcze pytanie.Czy są gry,które nie będą dziełały na Windows 7 i jedynym wyjściem jest zainstalowanie jeszcze innego systemu np.Windows XP
kolejne wersje "Okienek" (Windows). Zazwyczaj nie ma problemów, że jakaś starsza gra nie
działa na najnowszej wersji Windows, ale czasami, w niektórych przypadkach może tak być
że starsza gra nie będzie chciała się uruchomić w Windows 7.
W takim przypadku z pomocą niekiedy przychodzi "Tryb zgodności" .
Jeżeli wciskam podziękowanie za post od kolegi,to wiążą się z tym jakies sprawy,czy jest to tylko kwestia grzecznościowa.
Chyba raczej "kwestia grzecznościowa"... Chyba, że o czymś nie wiem ,jan pisze:Jeżeli wciskam podziękowanie za post od kolegi,to wiążą się z tym jakies sprawy,czy jest to tylko kwestia grzecznościowa.
że za "podziękowania" są jakieś inne konkretne przywileje .
Ale to chyba nie jest temat na debatowanie na takie sprawy,
gdyż trochę odbiegliśmy od tematu spolszczenia.
Zaraz nas Admin lub Mod prześwięci .
obserwuję Was W zasadzie to powinienem pokasować większość postów, ale są są one pomocne Janowi, być może będzie chciał kiedyś do nich wrócić, więc niech se tam są. Tylka taka uwaga: Jan, nie pisz posta pod postem, używaj opcji "edytuj" (w prawym dolnym rogu, pierwsze od lewej). Zaraz je poscalam w pojedyncze.
Podziękowania to kwestia grzeczności i pewien sposób wyróżnienia użytkownika.
A wyszukiwanie można też włączyć przez kombinację win+f (win to klawisz z flagą)
Jeśli Janie będziesz miał jakieś problemy z tą grą (bądź inną) typu właśnie uruchomienie w trybie zgodności, to nie pisz w tym temacie, tylko załóż nowy (jeśli oczywiście już taki nie istnieje).
Podziękowania to kwestia grzeczności i pewien sposób wyróżnienia użytkownika.
A wyszukiwanie można też włączyć przez kombinację win+f (win to klawisz z flagą)
Jeśli Janie będziesz miał jakieś problemy z tą grą (bądź inną) typu właśnie uruchomienie w trybie zgodności, to nie pisz w tym temacie, tylko załóż nowy (jeśli oczywiście już taki nie istnieje).
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
A mi nie działa... tylko że ja już miałem spolszczenie do Gothica 4. Tak jak mówiłeś wszedłem na właściwości i zmieniłem na language ''pl'' ale nadal nie działa Jak wchodzę w Gothica nie mam po polsku menu ani nie mam napisów (mam po angielsku) Mam to data i Data_test_lvl69... Co mam robić w takim przypadku... Proszę o pomoc
Re: [Posiadam] Spolszczenie do Arcania: Gothic 4
móglbys jeszcze raz dac linka do dubbingu bo nie dziala tamten co dales