[legenda] Piekielny Mod
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Re: [legenda] Piekielny Mod
Nie, mam szyb, ktorym zjeżdżam do podziemnego centrum dowodzenia. Cały projekt tego szybu zrobił dla mnie pewien pan J.S. który jest ekspertem w tej dziedzinie.
W moim centrum dowodzenia mam 4 Aresy (topics13/kto-mi-kupi-taki-komputer-vt14673,20.htm) i łącze 100Mb/s. Wszystko zasilane jest energią z małej elektrowni geotermalnej która znajduje się pod centrum dowodzenia.
W moim centrum dowodzenia mam 4 Aresy (topics13/kto-mi-kupi-taki-komputer-vt14673,20.htm) i łącze 100Mb/s. Wszystko zasilane jest energią z małej elektrowni geotermalnej która znajduje się pod centrum dowodzenia.
Rozumiem że to takie małe Cheyenne Mountain
Zdołuje Cię ale odpowiednia rakieta załatwiła by sprawę.
Zdołuje Cię ale odpowiednia rakieta załatwiła by sprawę.
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
już łatwie bombe atomową, niestety, cała polska zginie przez iwana, ale dobre chociaż to
Zapraszam do mojej galerii
zioomus, ty nie wiesz co ja w piwnicy wyczyniam. Atomówka przy tym co tam mam to pierdnięcie muchy
Podajcie tylko współrzędne i koordynaty celu, czyli domku Iwana, tylko tak żebym nie przestrzelił o parę kilometrów i nie zmiótł np:. Zakoapne (czyt. DOKŁADNE). Tam jest tak ładnie.
I ktoś musi dokonać sabotażu i wyłączyć mu pole siłowe
Podajcie tylko współrzędne i koordynaty celu, czyli domku Iwana, tylko tak żebym nie przestrzelił o parę kilometrów i nie zmiótł np:. Zakoapne (czyt. DOKŁADNE). Tam jest tak ładnie.
I ktoś musi dokonać sabotażu i wyłączyć mu pole siłowe
Ostatnio zmieniony 3 sie 2008, 00:52 przez SWAT, łącznie zmieniany 1 raz.
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Dworcowa 52, Radostowice
Tyle powinno starczyć... uważajcie na mój dom bo jest niedaleko. Chociaż nie wiem czy rozwalicie szyb zrobiony przez Janusza... chyba wam się nie uda.
EDIT: taaa.. Dworcowa.. na Dworcowej nie mieszkają ludzie zagłady..
Tyle powinno starczyć... uważajcie na mój dom bo jest niedaleko. Chociaż nie wiem czy rozwalicie szyb zrobiony przez Janusza... chyba wam się nie uda.
EDIT: taaa.. Dworcowa.. na Dworcowej nie mieszkają ludzie zagłady..
Ostatnio zmieniony 5 sie 2008, 22:43 przez Robertinho, łącznie zmieniany 4 razy.
Uuuh... Szyb Fusiora jest podobno chroniony przez 300 Spartan i Hulka oraz Dr Oetkera, który robi budyń i ciastka Iwanowi...
Będzie ciężko...
Będzie ciężko...
Semper in altum
Możemy pożyczyć od amerykanów tą bombę co używali na chowających się w górach japończyków.
Albo zrobimy mu Frontlines: Fuel of War, ja mu tam polecę samolocikiem i rozwalę mu całe centrum.
I BĘDZIE KONIEC Z TWOIMI FILMAMI RED....WICZU.
Albo zrobimy mu Frontlines: Fuel of War, ja mu tam polecę samolocikiem i rozwalę mu całe centrum.
I BĘDZIE KONIEC Z TWOIMI FILMAMI RED....WICZU.
Ja się poświęcę i wyłączę to jego zasilanie. Szukam opaski Kamikaze i lecę do Radostowic.
Robertinho, w tobie nadzieja mozesz do niego pojsc i wyciagnac mu z kompa jakąś malutka czesc ktorej nawet nie bedzie widzial i niech mu komp eksploduje.
Windows XP=300ZŁPakiet Ofice=200ZŁ
Zdziwienie policji ze masz oryginalne oprogramowanie=Bezcenne
2x2,4ghz 4x1GB ram GeForce 8800GTS 320 MB
Taaa... łatwo się mówi...
Jakbyś zobaczył ten szyb to byś się zastanawiał jak taki Fusior może taki coś wykopać a co dopiero tam iść... ne ne ne.. ja tam nie wchodzę.. ;P
Jakbyś zobaczył ten szyb to byś się zastanawiał jak taki Fusior może taki coś wykopać a co dopiero tam iść... ne ne ne.. ja tam nie wchodzę.. ;P
może posłużył sie stadem kr,etów
ps.jak napisze kr,etow bez przecinka to jest cenzura.
ps.jak napisze kr,etow bez przecinka to jest cenzura.
Ostatnio zmieniony 4 sie 2008, 10:08 przez daniellll, łącznie zmieniany 1 raz.
Stadem kr.etów? Taaa... A może łopatką z piaskownicy sobie wykopał?
Ostatnio zmieniony 12 sie 2008, 21:19 przez Ant, łącznie zmieniany 1 raz.
No wieszAnt, i to mozliwe
Zawrę pakt z tym diabłem! Iwan, piekielny modzie, rzucam ci wyzwanie! Jeśli do końca miesiąca dojdę do 1000 postów, to odpuścisz klątwę i będziemy żyli w spokoju, będzie Euro 2012 itd.
Jeśli przyjmiesz wyzywanie, to znaczy, że masz odrobinę honoru .
Jeśli przyjmiesz wyzywanie, to znaczy, że masz odrobinę honoru .
Semper in altum
Pozostaje coś jeszcze... w tajemnicy przed wami (nawet Iwan o tym przeczyta dopiero pierwszy raz) opieczętowałem jego klątwę swoją krwią. To działa na dość znaczne odległości... W tej chwili nie ma możliwości samodzielnego jej zdjęcia. Obawiam się więc, że gra skończona, panowie. Gdy licznik postów Iwana dobije do 2012, zmówcie paciorki.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Zmówcie paciorki?!
CHYBA ZROBIMY ************ NA MIEŚCIE!!!
CHYBA ZROBIMY ************ NA MIEŚCIE!!!
Delacroix, ja mam skuteczniejszą broń! Rozgłośnia znanego duchownego z Torunia posiada wielką potęgę w tym kraju - emerytury starszych ludzi! Za te emerytury jest on w stanie zakupić zdjęcie klątwy u diabła (z którym pozostaje w dobrych kontaktach). Wtedy możecie wy zmówić 10 różańca wraz z ojcem Tadziem!
Semper in altum
No Panie i Panowie... Wasz czas dobiega końca. Pożegnajcie się z kim tam chcecie, przeproście kogo macie przeprosić, wybaczcie komu macie wybaczyć i do spowiedzi Po spowiedzi i zadośćuczynieniu możecie się w pełni cieszyć ostatnimi chwilami życia, bo nie znacie dnia ani godziny, kiedy licznik wybije 2012
ŻADNEJ SPOWIEDZI PONOWIE!!!
SZTURMEM NA IWANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZTURMEM NA IWANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!