Problem z nagrywaniem na DVD

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

Been Laden

Post autor: Been Laden » 25 lis 2006, 10:18

Problem z nagrywaniem na DVD

Witam. Mam wielki problem z nagrywaniem płyt DVD a mianowicie gdy chcem nagrać plik większy niż 4.2 GB wyskakuje komunikat mówiący "Rozmiar większy niż 4.2GB nie jest obsługiwany" a ja koniecznie musze nagrać plik ważący 4.4 GB i nie mam pojęcia co mam zrobić. Nagrywać próbowałem kilkoma programami Nero, CDBurnerXP Pro 3, Cheetah DVD Burner. Proszę o pomoc, ale nie piszcie postów typu poszukaj na googlach bo szukałem wszędzie i nic nie znalazłem. Z góry dziękuje.

<<

Nivener

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Nivener » 25 lis 2006, 12:27

Re: Problem z nagrywaniem na DVD

Been Laden, jeżeli masz te nsam błąd co tu:
topics19/problem-z-ngarywaniem-w-nero-6-vt10085.htm
to masz tam też rozwiąznie :D
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 25 lis 2006, 12:52

Spróbuj spakować dane albo nagraj je płytkę DVD+R, potem zostaje jeszcze funkcja overburning ale żeby ją aktywować musisz poszukać w opcjach Nero albo innego prorgamu.
<<

Been Laden

Post autor: Been Laden » 25 lis 2006, 16:17

Mój problem wygląda tak: Obrazek
Ostatnio zmieniony 25 lis 2006, 16:19 przez Been Laden, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

ahilles107

Post autor: ahilles107 » 25 lis 2006, 16:32

Been Laden pisze:Witam. Mam wielki problem z nagrywaniem płyt DVD a mianowicie gdy chcem nagrać plik większy niż 4.2 GB wyskakuje komunikat mówiący "Rozmiar większy niż 4.2GB nie jest obsługiwany" a ja koniecznie musze nagrać plik ważący 4.4 GB i nie mam pojęcia co mam zrobić. Nagrywać próbowałem kilkoma programami Nero, CDBurnerXP Pro 3, Cheetah DVD Burner. Proszę o pomoc, ale nie piszcie postów typu poszukaj na googlach bo szukałem wszędzie i nic nie znalazłem. Z góry dziękuje.
Chciałbym poinformować że NA PŁYTE DVD (JEDNOWARSTWOWĄ) WCHODZI 4,38GB i nie ma szans wcisnąć więcej(chyba że overburning) to że płyta ma 4,7GB to jest jeden wielki KIT