problem z neostrada
ps. szukałem juz cos takiego na forum ale nie znalazłem odpowiedzi
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
Instalujemy i uruchamiamy program. Zmieniamy język programu na polski:
preferences ==> language ==> polish – polski ==> ok ok.
Teraz czyścimy rejestr:
opcje rejestru ==> menu narzędzia ==> czyszczenie rejestru ==> kontynuuj ==> start ==> czekamy chwilkę aż program zakończy analizę rejestru ==> wybierz ==> wybór specjalny ==> pozycje, które można bezpiecznie usunąć ==> usuń
Cóż za niepodważalny argument! Jak Cię rozłącza z netem to zainstaluj program, który automatycznie wznawia zerwane połączenia! Zabawne x]Yogi pisze:zainstalować program autoconnet, ponieważ wznawia zerwane połączenia
Chodzi chyba o to ,że panel Neostrady nie ma autowznawiania(a raczej nie miał jak się jeszcze z Neo męczyłem).Autoconnect to załatwia w większości przypadków.Pomocne przy ściąganiu nocnym przez...P2P(legalnych plików rzecz jasna ).Piki pisze:Cóż za niepodważalny argument! Jak Cię rozłącza z netem to zainstaluj program, który automatycznie wznawia zerwane połączenia! Zabawne x]Yogi pisze:zainstalować program autoconnet, ponieważ wznawia zerwane połączenia
A tak na serio to mam wrażenie, że autor tematu już rozwiązał problem...
Pozdrawiam
To prawda dzięki za pomoc na razie rozwiazałem ten shit i mnie nie rozłacza od jakiegos czasuPiki pisze:A tak na serio to mam wrażenie, że autor tematu już rozwiązał problem...