[Problem] z GG
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Witam! (a raczej dzień dobry ) nieprzeszkadzają mi błędy w GG ale ten zaczyna mnie podk*rwiać Więc tak: Gdy wyłącze GG to znajomi którzy mają mnie na gg widzą mnie jako "Zaraz wracam" i też na forach tak jest... Nielubie jak ktoś pisze "jesteś", "pogadamy" itp. Więc jak włącze GG nalatuje mnie pełno wiadomości Mam najnowszą wersję GG z radiem. Przeinstalowałem pare razy na starsze wersje ale nic niedało... więc ktoś może zna rozwiązanie na ten problem?? Z góry dzieki
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Re: [Problem] z GG
Jak usuwasz gg to usuwasz folder?? no i wczyść rejestr, i jak usuwasz to wejdz też,do C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\gadu-gadu masz folder i też go usuń i spróbuj zainstalować gg.
p.s zamiast dzień dobry powinno być dobry wieczór pisałeś posta o 0:04 więc to nie był ranek
p.s zamiast dzień dobry powinno być dobry wieczór pisałeś posta o 0:04 więc to nie był ranek
Ostatnio zmieniony 3 gru 2006, 08:57 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
poprawka 0:34roma pisze:pisałeś posta o 0:04
nie usune go bo tam są przecie<font color=red><b>ż</b></font> wszystkie dane... (numer, hasło, archiwum itp.)roma pisze:C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\gadu-gadu
noto numer sobie zapisz i hasło no chyba że to i to pamiętasz,a archiwum możesz sobie zapisaćRafal560 pisze:poprawka 0:34roma pisze:pisałeś posta o 0:04
nie usune go bo tam są przecież wszystkie dane... (numer, hasło, archiwum itp.)roma pisze:C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\gadu-gadu
Haha, zawaliście skasowało mi archiwum i liste kontaktów...roma pisze:noto numer sobie zapisz i hasło no chyba że to i to pamiętasz,a archiwum możesz sobie zapisać
było zapisać liste kontaktów na serwerzeRafal560 pisze:Haha, zawaliście skasowało mi archiwum i liste kontaktów...roma pisze:noto numer sobie zapisz i hasło no chyba że to i to pamiętasz,a archiwum możesz sobie zapisać
Dobra jest. Działa tylko że musze pełno ludzi wpisywać