[pytanie]pobieranie gier online
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Czy istnieje jakiś sposób na pobieranie tych gier i odtwarzanie ich na kompie w trybie offline?
Re: [pytanie]pobieranie gier online
Nie wiem cy istnieje, ale spróbuj zapisać stronę na dysk tak po prostu.
Wchodzisz na stronke przez np: OPERE czekaj aż otwory się gierka i klikasz kolejno na PLIK>ZAPISZ JAKO
Nie wiem czy to działa, ale kiedys udało mi się zapisać gre co prawda strona w OFFLINE nie wygladała jak oryginał, ale gra chodziła
Wchodzisz na stronke przez np: OPERE czekaj aż otwory się gierka i klikasz kolejno na PLIK>ZAPISZ JAKO
Nie wiem czy to działa, ale kiedys udało mi się zapisać gre co prawda strona w OFFLINE nie wygladała jak oryginał, ale gra chodziła
Ostatnio zmieniony 2 mar 2007, 18:45 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
no tak tylko ja mam problem z otwieraniem tych gier... na łączach 115 kb/s jak szybko mogą się ładować? niezbyt
Znalazłem inny sposób:
Żródło: Komputer Świat nr. 3/2007
PS: Ten 3 punkt z FIREFOXEM to w nim chodzi o to, aby wybrać miejsce zapisania pliku.
Żródło: Komputer Świat nr. 3/2007
PS: Ten 3 punkt z FIREFOXEM to w nim chodzi o to, aby wybrać miejsce zapisania pliku.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
hmm wystarczy program TELEPORTER ktory zapisuje CALE strony na dysku...
END
END
ja grzebię w źródle storny szukając linku do gry/programu, ale to trzeba choć trochę html znać. ewentualnie w Operze bierze się pokaż źródło strony a potem wciska ctrl + F i wpisuje ".swf" ;][/i]
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2007, 18:05 przez mad_prince, łącznie zmieniany 1 raz.