[propozycja] nowy dział o Motoryzacji
O czym mialby byc to wiadomo z samej nazwy
Rozważącie propozycje( wszscy )
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?roma pisze:Otóż bo jak ktoś się włamie na forum to zapewne temat poleci.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
widze, że nie rozumiesz dałem tylko przykład taki a ty już czepiasz się szczegółów.Kończę tą dyskusję bo niechce warna zarwaćslavoy pisze:roma, przeczytaj uwaznie post marcina i powiedz mi: co ma wspólnego włamanie na forum z działem motoryzacja?
Chyba masz jakąś manię hakierowania. Sprawdź czy ktos nie sklakierował Ci lodówkiroma pisze:włamywać i troszke tematów poleciało żeby zaraz nie było
też nie umie się "włamywać" na fora. Chyba że "włamaniem" nazywasz to jak ktos udostępni mu hasło do swojego profilu. robicie z niego niewiadomo kogo, a dzieciak się cieszy i smieje z WAS.roma pisze:Macdawid
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Ani to ani to - DYKTATURA!Yakoob pisze:Jednak nie wiem czy panuje tu władza absolutna czy demokracja, a to różnica
A to nie to samo? przeciez mozna to porownac, przeciez wladza absolutna to rządy jednego czlowieka, natomiast dyktatura to rzady jakiejs grupy osob, tez jednej osoby ;]Maciek pisze: DYKTATURA!
A od tego są szanowni Moderatorzy i Nasz Administrator , aby spamu nie było. Pozatym w jakim temacie <font color=red><b>nie ma</b></font> offtopiców od czasu do czasu itd..itp.Yakoob pisze:bo podejrzewam, że pojawiłyby się tematy typu: "Jaki samochód najlepszy?" "Co myślicie o tym aucie?" co oczywiście znajdzie się pod napływem spamu.
Ciekawy pomysł - rozpatrzę to dziś jak będzie mi się nudziło na meczudariusz pisze:zmienić nazwe działu ,,Sport" na ,,Sport i Motoryzacja"